Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Φερέιρα ...


Φερέιρα µαινόµενος

» ΡΕΠΟΡΤΑΖ: , Θανάσης Λιοντζόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

O Zεσουάλδο Φερέιρα άφησε τις ευγένειες και µίλησε µε σκληρή γλώσσα στους παίκτες του
Αγρίεψε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και στην πρώτη προπόνηση µετά το ναυάγιο στις Σέρρες. Σήµερα εξάλλου θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΟ και θα εξετάσει την επιβολή προστίµου. 

Αυτή τη φοράο ήπιος στη συµπεριφορά του πορτογάλος προπονητής χρησιµοποίησε σκληρά λόγια, προκειµένου να τους επαναφέρει στην πραγµατικότητα και να ενεργοποιήσει τον εγωισµό τους! Μεταξύ άλλων τους είπε ότι «θα έχουµε πρόβληµα και µε τον κόσµο µας που µας έχει στηρίξει»! 

«Αυτό το πράγµα που παρουσιάσαµε δεν είναι Παναθηναϊκός. Είστε επαγγελµατίες, αν το έχετε ξεχάσει» υποστήριξε ο 64χρονος προπονητής και συνέχισε τον… εξάψαλµο: «∆εν ήταν εικόνα αυτή. Σας είπα να µην την πατήσουµε όπως στη Λάρισα και εµείς ήµασταν χειρότεροι. Περπατούσατε µέσα στο γήπεδο. Αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας, όπως έκανα και εγώ µετά το παιχνίδι. Είστε από τους πιο ακριβοπληρωµένους παίκτες στην Ελλάδα και πρέπεινα το δείχνετε στο γήπεδο». 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε τη βοήθεια των αρχηγών, καθώς τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες µπορούν και οφείλουν να ξυπνήσουν τους συµπαίκτες τους. Να δώσουν το σύνθηµα της νίκης! «Θέλω και από εσάς σαν πιο έµπειροι να βοηθήσετε και τα υπόλοιπα παιδιά, να... ξυπνήσουµε σαν οµάδα καινα δείξουµε πρόσωπο ανάλογο µε αυτό στα ντέρµπι. Πρέπει να δώσετε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν σε ποια οµάδα βρίσκονται». O Φερέιρα αναφέρθηκε και στον κόσµο: «Το πρωτάθληµα δεν έχει τελειώσει και το έχουµε πει πολλές φορές. Εχουµε δύο µατς µέχρι το τέλος και πρέπει να τα πάρουµε. Να βγάλουµε την οµάδα στο Τσάµπιονς Λιγκ µέσω των πλέι οφ, αλλιώς θα έχουµε πρόβληµα και µε τον κόσµο µας, που µας έχει στηρίξει και δεν µπορεί να βλέπει αυτό το θέαµα. ∆εν είναι καλό µόνο για την οµάδα να βγει στο Τσάµπιονς Λιγκ, αλλά και για εσάς. Είναι υποχρέωσή µας να βελτιωθούµε». 
ΔΥΟ ΕΞΩ
Ο Φερέιρα ήθελε να ανεβάσει ρυθµό στις προπονήσεις, αλλά οι τραυµατισµοί δεν τον άφησαν. ΟΣωτήρης Νίνης υπέστη τράβηγµα και θα χάσει το µατς µε τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για περίπου10 µέρες θα µείνει εκτός και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Βέβαια, επιστρέφει ο Σισέ που εξέτισε την τιµωρία του. 

n Πληροφορίες από την Ιταλία κά νουν λόγο για µπάσιµο τηςΤζένοα για τον διεθνή τερµατοφύλακα του ΠΑΟ Αλέξανδρο Τζόρβα. Μάλιστα, κάνουν λόγο για πρόταση που θα ξεπερνάει τα 1,2 εκατ. ευρώ. Ο µάνατζερ του παίκτη έχει κάνει… άνοιγµα µε δηλώσεις του στην ιταλική αγορά και ήδη µατιές ρίχνουν η Σαµπντόρια και η Παλέρµο. 

n Εντονη ήταν η φηµολογία χθες ότι υπήρξε διερευνητική επαφή του Γόντικα µε τον µάνατζερ του Μπλάνκο. ∆εν επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ, ωστόσο ο παίκτης αν δεν τα βρει µε την ΑΕΚ, είναι πιθανό να δεχτεί πρέσινγκ από τον ΠΑΟ. 
ΦΕΡΕΪΡΑ
Ζήτησε τη βοήθεια των αρχηγών, καθώς τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες µπορούν και οφείλουν να ξυπνήσουν τους συµπαίκτες τους
πηγη:tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου