Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

«Ο Αντώνης είχε πολύ μυαλό»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος, μίλησε στον «Sentra 103.3» και την εκπομπή «Τσιπς, σάμαλι, κοκ και τσάκα τσούκα» με τον Νίκο Κατσαρό.

Αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και στον Αντώνη Νικοπολίδη, που αποσύρεται από την ενεργό δράση.
«Ο Αντώνης είχε πολύ μυαλό»


Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Αντώνη Νικοπολίδη που αποσύρεται από την ενεργό δράση και τον οποίο προπονούσε στον Παναθηναϊκό.

«Ο Αντώνης είχε πολύ μυαλό. Σε μετρήσεις αλτικότητας δεν ήταν από τους πρώτους. Εκμεταλλεύτηκε το μυαλό του για να προχωρήσει. Ήταν αδύνατος, γυμνασμένος δεν μπορώ να πω ότι ήταν. Όμως είχε υπομονή και ήταν δουλευταράς. Δούλεψα μαζί του 15 χρόνια. Έκανε μεγάλα άλματα. Πολλοί μου έλεγαν διάφορα, αλλά εγώ επέμενα πάρα πολύ. Όταν είχε έρθει ο Όσιμ του μίλησα για τον Αντώνη και μου είπε κάνε ό,τι νομίζεις.
Μου είπε ότι συμφωνώ και έχει τις δυνατότητες για να προχωρήσει. Ο Αντώνης έκανε υπομονή. Στηρίχτηκε πάνω μου κι όταν έκανε το συμβόλαιό του για 5 χρόνια με ευχαρίστησε για όσα του έδωσα. Είναι δύσκολο να κρατιέται σε καλή κατάσταση ένας τερματοφύλακας. Μιλώντας με το Γιασίν μου είχε πει ότι όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο θα προπονείσαι. Αυτό έκανα εγώ αλλά και ο Αντώνης».
Για το πότε πρέπει να αποσυρθεί ένας τερματοφύλακας

«Όταν βλέπει ότι αρχίζει να γίνεται δυσκίνητος. Όμως νομίζω ότι ένας τερματοφύλακας μπορεί να παίξει και στα σαράντα αλλά και στα σαράντα πέντε του χρόνια».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίζει ο Αντώνης Νικοπολίδης την πορεία του στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο

«Είναι έξυπνος. Πήρε από μένα και άλλους προπονητές. Μπορεί να κάνει μια δική του γκάμα από προπόνηση».

Για την πορεία του πρωταθλήματος

«Ο Παναθηναϊκός τα παράτησε μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η μεγάλη βαθμολογική διαφορά».

Για τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

«Μέχρι τώρα δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Πώς έγιναν έτσι τα πράγματα τα τελευταία δυο χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Πρέπει οι μέτοχοι να τα βρουν μεταξύ τους ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν. Πώς γίνεται από κει που ήταν η ομάδα πολύ ψηλά, ξαφνικά να υπάρχει αυτό το έλλειμμα; Στον Παναθηναϊκό από μόνοι μας έχουμε βγάλει τα μάτια μας. Στο περσινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τερμάτισε πέμπτος. Θα έλεγε κανείς ότι πάει για διάλυση. Αυτό συμβαίνει τώρα και με τον Παναθηναϊκό».
πηγη:sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου