Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...


Αποσπάσματα 
από τη Συνέντευξη του προέδρου του Ερασιτέχνη
 στον Γιώργο Χελάκη και την εκπομπή
''Η φανέλα με το 9΄΄


-Τις κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη:
«Προσπαθούμε με διάφορα προγράμματα να δημιουργήσουμε έσοδα και γενικά κέρδη. Στόχος μας είναι να βγάλει ο ΠΑΟ Α.Ο. κέρδη και να αποπληρώνει τις οφειλές του. Όσο για την προσπάθεια που γίνεται με τα μηνύματα (ΠΑΟ στο 54242), να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κρατήσεις και το 1.80 ευρώ πηγαίνει στην ομάδα».

-την συναυλία του Ερασιτέχνη με την Άννα Βίσση στις 15 Απριλίου: 
«Έχουμε μια αρχή σαν διοίκηση. Δεν επαιτούμε, αυτή είναι η αρχή μας. Όποιος έχει διάθεση να βοηθήσει είμαστε εδώ. Θέλουμε σε αυτή τη συναυλία να έρθει η βάση του Παναθηναϊκού που είναι ο λαός του και να στηρίξει την προσπάθεια μας».


-αν αισθάνεται δυνατός και έχει διάθεση να παραμείνει στην προεδρία:
«Αισθάνομαι δυνατός γιατί έχω συνδεθεί πολύ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που είναι κοντά σε όλα τα τμήματα. Για το αν θα προχωρήσω ή όχι είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Θέλω ένα πιο δυνατό παραγωγικό συμβούλιο. Δεν αισθάνομαι να έχω κανέναν από τους μεγαλομετόχους».

-για την βοήθεια από τους μεγαλομετόχους:
«Θέλουμε βοήθεια σε άλλα θέματα. Για παράδειγμα, δεν έχω συμπαράσταση για την εκδήλωση. Όλοι τους είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι. Ίσως θεωρούν απαξιωμένο τον Ερασιτέχνη. Δεν είναι μόνο να πρωταγωνιστής, είναι να δεις πως κάνεις σε βάθος αθλητισμό. Θα πρέπει να γίνει μια συνεννόηση μεταξύ όλων των σωματείων να δούμε που πηγαίνουμε. Υπάρχουν συμβόλαια 100.000 ευρώ. Πώς να γίνει μετά επαγγελματικό το βόλεϊ. Εμείς θα κατεβάσουμε το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, κάτω από τα προβλεπόμενα έσοδα (1,2 εκατ. ευρώ- το ποσοστό που παίρνουμε από τα εισιτήρια της ΠΑΕ)».


-Για το γηπεδικό:
«Ελπίζαμε κι εμείς σε αυτόν τον περίφημο Βοτανικό. Δεν προχωράει το θέμα. Κάνουμε προσπάθειες να πάμε αρκετά από τα υπόλοιπα τμήματα στο ΟΑΚΑ. Δεν έχουμε την ευχέρεια, όπως οι άλλοι σύλλογοι. Όταν ένας σύλλογος δεν έχει γήπεδα και περιφέρεται από ‘δω κι από ‘κει ως άστεγος. Αυτό είναι πρόβλημα».

-Για τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο:
«Ο κύριος Σταθοκωστόπουλος δεν άφησε ούτε ένα ευρώ χρέος στο τμήμα. Δεν απέδωσαν οι επενδύσεις. Δεν είναι δυνατόν οι προηγούμενοι να μην σκέφτηκαν σε βάθος τα θέματα των επενδύσεων στους νέους».

-Για τον Κώστα Χριστοφιδέλης:
«Μικρή και λυπηρή ιστορία. Τιμωρήθηκε για κάτι το οποίο ο ίδιος πιστεύει ότι είναι αθώος, η ποινή του έληξε στις 23 Μαρτίου. Η ΕΣΑΠ δεν του εξέδωσε το αθλητικό του δελτίο. Κάναμε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, εκεί μας υποσχέθηκαν ότι θα έβγαζαν μία απόφαση. Είδαμε μέχρι χθες ότι δεν βγαίνει η απόφαση. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων να ανασταλούν οι αγώνες του πρωταθλήματος μέχρι να εκδοθεί η απόφαση».

- Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Δεν υπάρχουν λόγια για τον Ομπράντοβιτς. Είναι τιμή για τον αθλητισμό να υπάρχουν τέτοιοι προπονητές. Είναι μία εκπληκτική προσωπικότητα, ένας απίστευτος άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου