Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Ελπίδες..


Ελπίδες ξανά για Βοτανικό

 Ελπίδες ξανά για Βοτανικό
Σε καλό δρόμο βρίσκεται το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης της περιοχής του Βοτανικού και αυτής των Αμπελοκήπων, που σχετίζεται άμεσα με την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.


Την Τρίτη (7/6) κατατέθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο η τροποποίηση της τροπολογίας, με την οποία γίνεται σαφές, ότι: «Η  εξάρτηση της έκδοσης των αδειών από προηγούμενες άδειες ή πραγματικές καταστάσεις είναι απολύτως αναγκαία για την ικανοποίηση των σκοπών της συγκεκριμένης χωροταξικής ρύθμισης και σε καμία περίπτωση δεν προσβάλλουν ιδιωτικά δικαιώματα».
Η αρχική μορφή της τροπολογίας, προέβλεπε την κατεδάφιση των αθλητικών εγκαταστάσεων επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μέσα σε διάστημα ενός έτους, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα στην περιοχή του Βοτανικού. Σε αντίθεση περίπτωση προβλεπόταν η αυτοδίκαιη ανάκληση της άδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, εκτός του γηπέδου ποδοσφαίρου και των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό.
Η τροποποίηση που κατατέθηκε την Τρίτη (7/6), διασφαλίζει το έργο της διπλής ανάπλασης, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα που αφορούν ιδιωτικά δικαιώματα.
Συντάκτης:  Onsports Team
πηγηonsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου