Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .. "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΔΕΑ"


 Εν όψει και των εκλογών του Ερασιτέχνη

της ερχόμενη Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Αγαπητά μέλη του ΠΑΟ. Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΟ. Έχοντας απόλυτη επίγνωση των τραγικών στιγμών που βιώνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία εν όψει των εκλογών του ερασιτέχνη στις 20 Ιουνίου, να ενημερώσουμε όλο το Παναθηναϊκό φάσμα για το τι συμβαίνει και τι κατά την άποψη μας πρέπει να γίνει προκειμένου ο σύλλογος μας να μπορέσει να ορθοποδήσει και να βρει το δρόμο του.
Φίλοι του Παναθηναίκού μας

Διοικητικές δυσλειτουργίες, οργανωτικές αρρυθμίες, αποστασιοποίηση οικονομικών παραγόντων, προσωπικές πολιτικές, έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού έφθασαν τον ερασιτέχνη στο σημείο που είναι σήμερα. Ο Παναθηναϊκός μας δεν είναι μόνο βαριά άρρωστος αλλά είναι ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ. οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός δίνεται είναι είτε εκ του πονηρού, είτε δείχνει έλλειψη αυτογνωσίας. Ο σύλλογος μας έχει ένα τρομερό οικονομικό άνοιγμα. Ο σύλλογος μας ήθελε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, όπως λέει ο ύμνος μας, χωρίς όμως να έχει προηγουμένως διασφαλίσει το αυτονόητο, που είναι το οικονομικό. Προσωπικές επιλογές, αντί για την χάραξη ενός στρατηγικού σχεδιασμού, οδήγησαν τον σύλλογο εδώ. Η έλλειψη σύγχρονων εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με την καθυστέρηση της δημιουργίας των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό, η καττμηση των αγωνιστικών εκδηλώσεων των τμημάτων σε διάφοροα σημεία των Αθηνών μεγάλωσαν το ήδη τεράστιο πρόβλημα.
Φίλοι του Παναθηναϊκού μας.

Για να μπορέσει ο σύλλογος μας να σταθεί ξανά στα πόδια του είναι απαραίτητο με δεδομένη την έλλειψη ενδιαφέροντος από οικονομικούς παράγοντες, να κινηθεί με τις δικές του δυνάμεις. Οφείλει να κάνει διακανονισμό των χρεών του και να κινηθεί με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς. Αυτό πιθανόν να σημαίνει και απλό ερασιτεχνισμό τμημάτων, μέχρι να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε κάποια στιγμή πρωταγωνιστικά.

Θεωρούμε ότι το υπάρχον μοντέλο διοίκησης είναι μη βιώσιμο πλέον.

Στο πλαίσιο αυτό καταβάλαμε και συνεχίζουμε να καταβάλουμε προσπάθειες απευθυνόμενοι σε όλες τις Παναθηναϊκές δυνάμεις, που αγωνιούν για το μέλλον του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Συναντηθήκαμε και με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο και του εκφράσαμε τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις προτάσεις μας. Μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί δυνατόν να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για τον σύλλογο μας.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τα μέλη του, τους αθλητές του, που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον σύλλογο μας ότι:

1. Η λύση του πρωτοδικείου κατά την εκτίμηση μας θα μεγαλώσει το πρόβλημα του συλλόγου με άγνωστες συνέπειες.

2. Το τέχνασμα του πρωτοδικείου με το οποίο πιθανόν να επιχειρηθεί η νομιμοποίηση της επαναφοράς στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου δύο φορές παιραιτηθέντων μετά την εκδήλωση του Χολαργού και την αποτυχημένη συναυλία της Βίσση στο ΟΑΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ για τα μέχερι τώρα τεκταινόμενα στον σύλλογο μας.
Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς

Για την "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΔΕΑ"

Ν. Ρεγκούκος

Ι.Μαρσέλλος

Π.Χρυσοστόμου

Σ.Παναγιωτόπουλος

Θ.Παπαποστόλου

Σ.Τζήμας
Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι έστω και αυτή την ύστατη ώρα να καταλάβουν όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλλει η πολύχρονη ιστορία του συλλόγου μας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου