Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Ο Μίμης Δομάζος είναι ανένταχτος. Θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει «αριστερό της μπάλας». Δεν τιθασεύεται. Δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν χαλιναγωγείται. Είναι από τους ανθρώπους που ή τους μισείς ή τους λατρεύεις. Ποτέ όμως δεν μπορείς να τον αγνοήσεις. Με την παροιμιώδη αγάπη του για την ομάδα, και ως παίκτης και ως παλαίμαχος, μοιάζει με ακροδεξιό…
«Θα αναλάβει την ομάδα»

Παρασκευή 10/06/11

 | Συντάκτης: Αρης Γάτας
Ο Μίμης Δομάζος είναι ανένταχτος. Θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει «αριστερό της μπάλας». Δεν τιθασεύεται. Δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν χαλιναγωγείται. Είναι από τους ανθρώπους που ή τους μισείς ή τους λατρεύεις. Ποτέ όμως δεν μπορείς να τον αγνοήσεις. Με την παροιμιώδη αγάπη του για την ομάδα, και ως παίκτης και ως παλαίμαχος, μοιάζει με ακροδεξιό…


Μίλησε στην «Εξέδρα» και επανέλαβε την πεποίθησή του ότι αργά ή γρήγορα ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Δήλωσε έτοιμος να κατέβει ακόμα και στον δρόμο παρέα με τα παιδιά της Θύρας 13 για το καλό της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επεισόδιο που είχε με τον Αργύρη Μήτσου.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίμη Δομάζου στην «Εξέδρα»:

- Αλήθεια, γιατί να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο και να γίνει τέτοιος καβγάς με τον Αργύρη Μήτσου;
«Κατ' αρχάς, λυπάμαι πολύ για ορισμένους που ανακάλυψαν, όπως διάβασα, ότι έβρισα τον κ. Μήτσου. Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Ισως αυτά που είπα μετά το τέλος της συνεδρίασης να μην άρεσαν στον κ. Μήτσου και να αντέδρασε, αλλά δεν καταλαβαίνω για λογαριασμό ποίου θίχτηκε; Είπα ότι είναι ντροπή αυτό και πως νιώθω ότι ξεφτιλίζεται η ομάδα με όλα όσα έγιναν και γίνονται. Αναρωτιέμαι, ο κ. Μήτσου νιώθει καλά με όλα όσα βλέπει;».
- Η αντίδρασή σας όμως θεωρήθηκε από κάποιους ακραία.
«Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι, όπως πολύ καλά γνωρίζουν και οι φίλοι της ομάδας ποιος είναι ο καθένας. Μόνο ο κ. Μήτσου είχε απορία να μάθει ποιος είμαι και με ρώτησε. Ντροπή, θα το ξαναπώ, διότι έτσι έμαθαν να λειτουργούν τόσα χρόνια».
- Ποιο το νόημα να γίνονται αυτά τα Δ.Σ. από τη στιγμή που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε;
«Κι εγώ την ίδια απορία έχω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται από τη στιγμή που δεν λένε κουβέντα εκεί μέσα. Ξεφτιλίζεται ο Παναθηναϊκός με αυτά και δεν θέλουν ορισμένοι να το καταλάβουν».
- Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο μηδέν. Τι γίνεται από εδώ και πέρα;
«Τι να γίνει; Αφού δεν έχουν διάθεση να βάλουν λεφτά δεν πρέπει να περιμένει ο κόσμος να γίνουν και πολλά. Αν δεν πουληθούν οι μεγάλοι παίκτες για να μπουν λεφτά στο ταμείο, δεν πρόκειται, όπως δείχνουν τα πράγματα, να βάλουν. Εγώ είμαι αντίθετος. Αν πουληθούν οι 'καλοί' παίκτες μας, η ομάδα θα μικρύνει. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός».
- Πριν από λίγο καιρό είπατε ότι αργά η γρήγορα ο Βγενόπουλος θα πάρει την ομάδα. Ακόμα έχετε την ίδια άποψη;
«Ναι, την ίδια άποψη έχω και την επαναλαμβάνω. Αργά η γρήγορα, δεν ξέρω σε πόσο καιρό, σε ένα μήνα, σε τρεις, σε ένα χρόνο, η ομάδα θα περάσει στα χέρια του Βγενόπουλου. Εχει εξαφανιστεί και αυτός από τα θέματα και είναι απογοητευμένος. Εδωσε 22 εκατομμύρια και στο φινάλε τον έβριζαν. Πού ακούστηκε αυτό; Ηρθαν άνθρωποι και έβαλαν πολλά λεφτά, ο Πατέρας, ο Ζολώτας, ο Βγενόπουλος, και εισέπραξαν κυνηγητό από τον Παναθηναϊκό».
- Η ιστορία «πολυμετοχικότητα» τελείωσε; Θεωρείτε ότι πρέπει να ηγηθεί ένας ώστε να τελειώσει και η εσωστρέφεια στην ομάδα;
«Το πιστεύω. Πρέπει να βγει ένας μπροστά. Να κάνει την ομάδα μεγάλη και να γίνει ο Παναθηναϊκός παντοδύναμος. Αφού δεν μπορούν να τα βρουν, καλύτερα να την πάρει ένας την ομάδα».
- Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος του Τριφυλλιού παρακολουθεί πικραμένος τις εξελίξεις…
«Ολα πρέπει να γίνουν για τον κόσμο. Εγώ με αυτούς ήμουν πάντα και θέλω τα παιδιά της Θύρας 13 να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αν χρειαστεί, θα κατέβουμε και στον δρόμο για την ομάδα που σπάσαμε τα πόδια μας και ματώνει η καρδιά μας να τη βλέπουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου