Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011


«Να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί»Να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας τόνισε πως η Διπλή Ανάπλαση πρέπει να γίνει «μοχλός» για την έναρξη της αναγέννησης του Δήμου, ενώ ανέφερε πως «η νέα δημοτική αρχή, κοιμάται».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην δημάρχου Αθηναίων: 

«Το όραμα της Διπλής Ανάπλασης (Βοτανικού-Λεωφόρου Αλεξάνδρας), που αφορά και επηρεάζει άμεσα το 7% της συνολικής έκτασης του Δήμου Αθηναίων, πρέπει να γίνει πραγματικότητα, με την ταυτόχρονη κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για την Αθήνα, που και η τελευταία επένδυση έχει σημασία, η Διπλή Ανάπλαση πρέπει να γίνει «μοχλός» για την έναρξη της αναγέννησης του Δήμου.

Δυστυχώς, ενώ το αρμόδιο υπουργείο σχεδιάζει και η Βουλή νομοθετεί, η νέα δημοτική αρχή, όταν δεν ασχολείται με διαχειριστικούς ελέγχους και τη στήριξη του Μνημονίου, «κοιμάται».

Ζητάμε να τηρηθούν όσα είχαν εγγράφως κατατεθεί και συμφωνηθεί, κατά τη διάρκεια της δική μας δημαρχιακής θητείας, με την παρουσία της κα Μπιρμπίλη και του κ. Πάγκαλου».πηγη:exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου