Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Νέα παράταση, ελπίδα όμως; Οι Γιαννακόπουλος και Μακρόπουλος είχαν μια ολιγόλεπτη συζήτηση και μέχρι αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις μήπως δοθεί λύση έστω και την τελευταία στιγμή.πηγη:gazzetta.gr


Οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
(06/20/2011) 
17:45
Ένα τέταρτο πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και η εικόνα στο κλειστό της Λεωφόρου είναι απογοητευτική. Μέλη δεν έχουν έρθει μαζικά και ομ κόσμος που βρίσκεται έξω είναι περισσότερος.
17:48
Μέχρι καιν τα τελευταία λεπτά δεν έχει υπάρξει κάποια υποψηφιότητα. Συζητήσεις γίνονται αλλά χωρίς να υπάρξει κάτι συγκεκριμένο.
17:51
17:49 Έφτασε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αχιλλέας Μακρόπουλος
17:51
Comment From siska 13  
min tolmisete na katadikasete to syllogo se doihkhsh protodikeiou stin sinidish tou kosmou tha ste mia zoi prodotes
17:55
17:55 Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φτάνει στο κλειστό της Λεωφόρου, ενώ έχει έρθει και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Στράτος Σωπήλης.
18:12
Οι Γιαννακόπουλος και Μακρόπουλος είχαν μια ολιγόλεπτη συζήτηση και μέχρι αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις μήπως δοθεί λύση έστω και την τελευταία στιγμή.
18:12
Comment From aeroman 13  
den boro na katalavo ti amarties plironei autos o syllogos kai travaei auta pou travaei den axizei tetoia adimetopish i mana tou lohou
18:15
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δώσει βροντερό παρών και περιμένει έξω από το κλειστό να αρχίσει η Γενική Συνέλευση.
18:28
Comment From thess 13  
ante trifullara!
18:32
Μισή ώρα μετά την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευσην και ακόμα δεν έχει αρχίσει η διαδικασία.
18:32
Comment From greenman 13  
doste lysi tora tha oloi ftaihtes an pame se lysi protodikeiou stamatiste epitelous na mauronete etsi tin istori tou panathinaikou
18:38
Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουμε νέα διακοπή για μια βδόμαδα.
18:42
Το κλειστό της Λεωφόρου έχει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά σε Γενική Συνέλευση και πάλι καλά που οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν δώσει μαζικά το παρών, γιατί ομ μέσος όρος ηλικίας θα χτυπούσε πάλι το όριο σύνταξης.
18:44
Νομίζοντας κάποιοι πως είναι σε θεατρική παράσταση (ήταν και μιας ηλικίας) χτυπούσαν παλαμάκια για να βγει ο... θίασος.
18:46
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε σε μία δύσκολη μέρα γιαν τον Ερασιτέχνη. Καλώ τον πρόεδρο τηςε συνεδρίασης κύριο Μαλακατέ να ξεκινήσει η συνεδρίαση. Μετά θα πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον του Παναθηναϊκού».
18:47
Πρώτα γίνεται ο απολογισμός από τον Μάνο Κρεζία.
18:51
Εισηγήθηκαν την απαλλαγή του Δ.Σ από το 12ο του 2010 μέχρι τον 5ο του 2011. Ο απολογισμός εγκρίθηκε και τώρα θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση.
18:51
Ο κύριος Μαλακατές είπε πως και πάλι δεν υπάρχει υποψηφιότητα και ζήτησε μια νέα διακοπή, όπως σας το είχαμε πει.
18:56
Μακρόπουλος: Επανέρχομαι στο θέμα του ενωτικού ψηφοδελτίου. Μέχρι μιας ώρας δεν είχα καταφέρει να φτιάξω ενωτικό ψηφοδέλτιο. Η λύση όμως βρέθηκε. Είναι πρόθυμοι παράγοντες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, με ενημέρωσαν πως θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο για να λύσουν τα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Στα λίγα λεπτά που μου έμεινε και βλέποντας πως βρέθηκαν φίλοι για να συμπράξουν, χάρηκα πολύ. Λεπτιμέρειες δεν μπορούν να δοθούν εδώ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Βρέθηκε μια λύση αλλά δεν δεσμεύομαι πως θα επιτευχθεί 100%. Εγώμ προσωπικά όσο και οι άλλοι παράγοντες για να αποφύγουμε το Πρωτοδικείο είπα να αναβάλουμε για δέκα, δεκαπέντε μέρες για να υπάρξει το ενωτικό ψηφοδέλτιο. Θα πρέπει αυτή ην περίοδος να δοθεί. Ζητώ την έγκρισή σας αν συμφωνείτε στην παράταση για το ενωτικό ψηφοδέλτιο. Θα λάβετε γνώση για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν. Με αγάπη προς τον σύλλογομ και τον Ερασιτέχνη θ΄πελω να το δεχτείτε. Είναι στην διάθεσή σας. Έχετε τις ευθύνες σας.
18:57
Comment From chester1908  
Η ερωτηση ειναι μια: μετα τους Γιαννακοπουλους, ποιος?
19:03
Φίλαθλος της ομάδας: Πρώτα το θετικό, ενωτικό ψηφοδέλτιο. Αυτό ευχαριστδεί τον κόσμο. Όλα τα άλλα μας πικραίνουν, η συμπεριφορά του Ερασιτέχνη. Δεν είναι προσωπικό γι' αυτή την διοίκηση. Εμείς δεν βλέπουμε τον Ερασιτέχνη ξεχωριστά με κάθε πρόεδρο, αλλά συνολικά. Υπάρχει μιαμ θηλιά που είναι το χρέος. Σε αυτό το χρέος δεν έχουμε συμβάλειμ ούτε ένα ευρώ. Έχει ονοματεπώνυμο και αυτά είναι υποχρέωσή σας να τα βρείτε εσείς που διοικείται τον Ερασιτέχνη. Προσφέραμε κάποτε 15.000 και μας απαντήσατε: "Θέλουμε αντί για τα λεφτά να πηγαίνετε στο γήπεδο". Εμείς πηγαίνουμε στο γήπεδο τόσα χρόνια. Κάνουμε και εμείς τα λάθη μας αλλά έλεος με αυτά που γίνονται και την διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συμβούλων. Δεν γίνεται η εφημερίδα του Παναθηναϊκού να μην μας βάζει ούτε μια ανακοίνωση και να γράφει πως κάνουμε πόλεμο στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Το χρέος μιλάω τώρα στην διοίκηση, θα πρέπει να το καλύψετε εσείς και οφείλετε να το κλείσετε"
19:07
Θόδωρος Μαραγκουδάκης: Είμαι καινούργιο μέλοςμ από αυτά πουμ μπήκαν μόλις άνοιξαν οι πόρτες. Θα πρέπει να σας πω για την πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου. Το ενωτικό ψηφοδέλτιομ μας χαροποιεί, αλλά δεν θας μας χαροποιήσει αν οι άνθρωποι που θα αναλάβουν συνεχίσουν να διοικούν όπως οι προηγούμενες διοικήσεις. Δεν ξέρουμε καν πόσο είναι το χρέος. Και γι' αυτό κάποιοι έχουν ευθύνες και φοβάμαι πως αυτοί που δημιούργησανν το χρέος θα συνεχίσουν να είναι στην διοίκηση έστω και με το ενωτικό ψηφοδέλτιο. Καιμ τώρα γιατί να κάνουν κάτι καινούργιο από ότι έκαναν πριν χρόνια. Το θέμα είναι ότι άνοιξαν οι πόρτες. Ο καθένας μπορείν να μπει καιμ καλώ τον κόσμο να το κάνει. Μέχρι να μπορούμε να εκλεγόμαστε ένα θα πω "τον φόβο μας να έχετε"
19:13
Ρεγκούκος: Χαίρομαι που κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει το παρών. Χαίρομαι γιατί στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση παρακάλεσα τονμ κύριο Μακρόπουλο να φτιάξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο και χαίρομαι που αυτό γίνεται τώρα. Θα πρέπει να βγάλουμε από το λεξιλόγιο την λέξη Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Όλα σχεδόν τα τμήματα είναι επαγγελματικά. Τομ άσχημο είναι πως οι διοικήσεις είναι ερασιτέχνης γιατί σπαταλάγε χρήματα που δεν είχανε. Χωρίς γήπεδο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
19:18
Νίκος Μακρόπουλος: Πριν λίγο καιρό έγινε μια συνάντηση σε ξενοδοχείο για να μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό σε μία δύσκολη στιγμή για την χώρα. Το να ζητούμε ευθύνες από τις παλαιές διοικήσεις δεν λύνεται το πρόβλημα, το θέμα είναι τι θα κάνουμε τώρα. Τι θα μεσολαβήσει σε δέκα με δεκαπέντε μέρες και όλα θα αλλάξουν. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν. Αν θα γίνει ενωτικό ψηφοδέλτιο; Πως θα βρεθούν σε δέκα μέρες παράγοντες.
19:26
Μαρσέλος: Θα πρέπει ναμ καταλάβουμε πως είμαστε σε ένα καλό δρόμο και δεν θα πρέπειθ να τορπιλίσουμε τον σύλλογο. Θα πρέπειν νξα κοιτάξουμε τα λάθη μας. Εδώ δεν ισχύει το περασμένα, ξεχασμένα. Έγιναν λάθη, αλλά θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν ζητάμε ευθύνες αλλα πρέπει κάποιος να μας πει πως έφτασαν τα χρέη σε αυτά τα νούμερα.Τέσσερις ομάδες υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Η μία αποτελείται από τον κύριο Παναγούλια, Ιθακίσιο και Πιστιόλη. Η άλλη είναι τουμ κυρίου Ρισβά, η άλλη αυτή που είναι δίπλα στον Ακριτίδη και η Παναθηναϊκή Ιδέα. Κοινά αποδεκτός από όλους μας ο κύριος Μακρόπουλος.
19:27
Μακρόπουλος: "Τα χρέη τα κληρονομήσαμε. Στο διάστημα που ήμασταν εμείς δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό χρέος.
19:29
Εγκρίθηκε η νέα διακοπή για να υπάρξει ενωτικό ψηφοδέλτιο.
19:30
Διακοπή Γενικής Συνέλευσης για 30μ Ιουνίου.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
English  English
简体中文  简体中文
Dansk  Dansk
Deutsch  Deutsch
Español  Español
Français  Français
Italiano  Italiano
日本語  日本語
한국어  한국어
Nederlands  Nederlands
Norsk  Norsk
Português  Português
Русский  Русский
Svenska  Svenska
Close  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου