Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Οι διάλογοι του «πράσινου» Δ.Σ.

Οι διάλογοι του «πράσινου» Δ.Σ.


Σε ήρεμο κλίμα, σχετικά με τις προηγούμενες φορές διεξήχθη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτό ξεχώρισαν οι διάλογοι που είχαν οι οπαδοί με τους πράσινους παράγοντες, οι αναφορές από τον Δημήτρη Γόντικα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την πρόσληψη Σαμαρά και τους παλαιμάχους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Γόντικα, που δημοσιεύεται σήμερα στηSportday:

ΤΗΝ ΑΜΚ: «Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι ανοιχτή μέχρι τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τώρα μόνο ο κ. Πολέμης έχει βάλει χρήματα. Πήραμε 1 εκατ. ευρώ από την πώληση του Μάτος και 300.000 ευρώ από την πώληση του Γκάμπριελ και με κάποια άλλα έσοδα που έχουμε πληρώσαμε τον ΦΠΑ και τους παίκτες. Δεν έχει πουληθεί ακόμα ο Σισέ. Συζητάμε με τη Λάτσιο, αλλά και με κάποιες ομάδες για την πώληση του Μπουμσόνγκ, που είναι πιθανό να φύγει».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ: «Σας καταθέτω μία μελέτη για την αλλαγή του συμβολαίου της Παιανίας. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη για 3 χρόνια το 2008 την είχε χαρίσει στην ΠΑΕ. Τώρα πρέπει να αλλάξει η σύμβαση, διότι στην περίπτωση αποχώρησης της οικογένειας από την ΠΑΕ θα υπάρχει θέμα χρησικτησίας. Πρέπει να αλλάξει το συμβόλαιο και να υπάρχει μισθωτήριο σύμφωνα με την αντικειμενική αξία. Ο πρόεδρος των μεσιτών μας είπε ότι κοστίζει 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Δεν είναι απαιτητή από την οικογένεια Βαρδινογιάννη η είσπραξη χρημάτων και θα αφαιρούνται από τις εργασίες που γίνονται κάθε χρόνο στην Παιανία».

ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ: «Ο Γιάννης Σαμαράς ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος και έχει συνεργασία με τον προπονητή. Είναι διπλός ο ρόλος του, διότι ήθελε να μείνει και στις Ακαδημίες, επειδή αγαπάει πολύ τη δουλειά που έκανε μέχρι τώρα».

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Θέλω να κάνω μία πρόταση. Οι παλαίμαχοι μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και τον Φερέιρα. Να υπάρξει μία εκπροσώπηση από δύο-τρεις και ας μην είμαι εγώ και κάθε Δευτέρα να έχουν μίτινγκ με τον Φερέιρα. Είτε έχουμε κερδίσει είτε έχουμε χάσει, να ανταλλάσσουν απόψεις με τον προπονητή. Δεν θα επιβάλλουν τη γνώμη τους. Αν θέλει ο προπονητής τις απόψεις θα τις κρατάει και αν θέλει θα τις "πετάει". Υπάρχουν παλαίμαχοι που αγαπάνε την ομάδα».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: «Δεν γίνεται να μην έχουμε το δικό μας σπίτι».

ΣΑΜΑΡΑΣ: «Είναι περίπλοκο το θέμα του γηπέδου, αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».
ΔΟΜΑΖΟΣ: «Αν φύγουν Σισέ και Μπουμσόνγκ, θα πάρουμε παίκτες;».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Ναι, κάνουμε ήδη κινήσεις σε αυτές τις θέσεις για να ενισχυθούμε».

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Έλληνες παίκτες θα πάρουμε; Θέλει ελληνικό αίμα η ομάδα».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες στη λίστα του Φερέιρα. Θα κινηθούμε για ελεύθερους και δανεικούς παίκτες μέχρι να μπούμε σε μία οικονομική ισορροπία».

Όσον αφορά τον Νικόλα Πατέρα και την επίθεση που δέχθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δήλωσε: «Ουδέν σχόλιο».


Λίγη ώρα μετά την έναρξη του Δ.Σ. τα μέλη δέχθηκαν να μπουν με προτροπή του Δομάζου οι οπαδοί και να κάνουν συζήτηση. Ακολούθησαν οι εξής διάλογοι:


ΟΠΑΔΟΙ: «Ήρθαμε εδώ για να σας πούμε ειρηνικά τις απόψεις μας. Κατ' αρχάς, θέλουμε να σηκωθεί να φύγει ο Βαρδινογιάννης. Το είπαμε και στον ίδιο πέρυσι. Είναι βασικός υπεύθυνος γι' αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Θέλουμε νέα ιδιοκτησία. Από την άλλη, δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσους μετόχους με λεφτά και να μη βάζουν φράγκο. Να φύγετε κι εσείς από το Δ.Σ. και να έρθουν οι μέτοχοι για να παίρνουν τις αποφάσεις και να μας εξηγούν τι γίνεται. Δεν μπορεί να γίνει η ΠΑΕ σαν τον Ερασιτέχνη. Ντροπή για όλους».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Δεν έχει νόημα και να φύγουμε εμείς, διότι θα έρθουν κάποιοι άλλοι».

ΟΠΑΔΟΙ: «Δεν γουστάρουμε τον... (σ.σ.: Τζίγκερ). Πώς θα κρατήσουμε τον κόσμο στο πρώτο ματς. Πέστε μας εσείς».

ΠΕΝΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ: «Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Εμείς πιέζουμε τους μετόχους να βάλουν χρήματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση».

ΟΠΑΔΟΙ: «Γιατί δεν χτύπησες μπουνιά στο τραπέζι στο θέμα Μαρινάκη και έκανες μόκο όταν ρώτησε αν θέλει κανείς να παραιτηθεί».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Δεν μπορούσα να πω κάτι από τη στιγμή που είπε ότι θα φύγει. Στην πορεία θα δείτε κάποια πράγματα και πώς θα αντιδράσουμε».

ΟΠΑΔΟΙ: «Κακώς τον πουλάτε τον Σισέ. Σας είπαμε ότι δεν θέλουμε να φύγει, διότι είχε δεθεί με τον κόσμο. Γιατί δεν του κάνατε μία πρόταση με μειωμένες αποδοχές, για να δούμε τι Παναθηναϊκάρας είναι κι αυτός, που χτύπησε και το τατουάζ στο πόδι».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Θα δούμε τι θα γίνει».

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Κι εγώ δεν θέλω να φύγει, παιδιά, ο Σισέ. Ξέρω, όμως, ότι οικονομικά είναι δύσκολα και από εσάς ζητάω, εφόσον φύγει, να βοηθήσετε την ομάδα. Δεν χάθηκε ο Παναθηναϊκός αν φύγει ο Σισέ. Έχουν φύγει μεγάλοι παίκτες και δεν χάθηκε ποτέ ο Παναθηναϊκός. Είναι γωνιακό μαγαζί και δεν χάνεται ο Παναθηναϊκός όποιος κι αν φύγει. Δεν είναι ένας παίκτης μία ομάδα ολόκληρη».

ΟΠΑΔΟΙ: «Γιατί κρυφτήκατε σήμερα και ήρθατε στο ξενοδοχείο να κάνετε το Δ.Σ.; Είχαμε πει ότι θα είναι ειρηνική η διαμαρτυρία».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Ακούγαμε διάφορα και από δημοσιογράφους. Σας έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά δίπλα στην ΠΑΕ υπάρχουν μαγαζιά και μπορεί κάποιος να ξέφευγε και να γινόταν ζημιά στο όνομα του Παναθηναϊκού».

ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΛΕΜΗ: «Κι εσύ να πεις στον πατέρα σου να αφήσει τις δηλώσεις και να βάλει λεφτά. Τόσα χρήματα έχει».
πηγη:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου