Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Π.Α.Ε Π.Α.Ο..«Ζημιώνεται η ομάδα μας»


«Ζημιώνεται η ομάδα μας»

Παρασκευή 22/07/11
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή (22/07) καλείς όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της ομάδας να καταδικάσουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα τόσο στην ανάπαυλα, όσο και μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τον προβληματισμό της και να καταδικάσει τη χθεσινή συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της ομάδας που προέβησαν σε ρίψεις πλήθους κροτίδων και καπνογόνων κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα στέλνοντας ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό μήνυμα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού οργανωμένους ή μη να καταδικάσουν με τη σειρά τους τα χθεσινά περιστατικά, να απέχουν στο εξής από κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορές και – ακόμα σημαντικότερο – να απομονώσουν όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι με τέτοιες ενέργειες η μόνη που ζημιώνεται είναι η ομάδα.


Η ΕΠΟ και η Πολιτεία έχουν ήδη προαναγγείλει τη λήψη μέτρων και την αυστηροποίηση των ελέγχων στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητος ώστε ει δυνατόν να εξαλειφθούν φαινόμενα σαν τα χθεσινά. Στο νέο πειθαρχικό κώδικα μάλιστα θα προβλέπεται ακόμα και ποινή αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα, ενδεχόμενο για το οποίο όσοι προκαλούν πλέον το παραμικρό θα είναι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συνεπώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να υποστηρίξει όποια συναφή μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει τις καταλληλότερες και ομαλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας με μοναδικό γνώμονα να την προστατέψει και να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο εξωαγωνιστικών αρνητικών επιροών στην προσπάθειά της»

1 σχόλια:


panos pomonis είπε...
το πρόβλημα δεν λύνεται με ανακοινώσεις είναι θέμα απόφασης , αν υπάρχει η σχετική βούληση λύνεται σε ένα λεπτό, μην το παιδεύουμε ,δεν θέλουμε τη λύση του,τι δουλειά είχανε στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ και να εκφράζουν απόψεις ?

1 σχόλιο:

  1. το πρόβλημα δεν λύνεται με ανακοινώσεις είναι θέμα απόφασης , αν υπάρχει η σχετική βούληση λύνεται σε ένα λεπτό, μην το παιδεύουμε ,δεν θέλουμε τη λύση του,τι δουλειά είχανε στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ και να εκφράζουν απόψεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή