Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

-S.O.S-Κουρέλλος: "Καλώ τους αθλητές να αγωνιστούν για το καλό του Συλλόγου, για τον εαυτό τους, για το καλό του στίβου. Τους καλώ να αγωνιστούν κόντρα και σε αυτούς που πιστεύουν πως θα μας διαλύσουν.


Κουρέλλος: "Ένα χρόνο μας κορόιδευαν"Σε γραπτή του δήλωση, ο Ζήσης Κουρέλλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη διάλυση του τμήματος στίβου του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στη συνεργασία που ποτέ δεν υπήρξε με την προηγούμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας στίβου του Τριφυλλιού επεσήμανε: "Σε δυο ημέρες θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών και Γυναικών και όπως είναι φανερό στον Ερασιτέχνη κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον για το τμήμα του στίβου. Ενώ σε άλλα τμήματα προχωρούν ακόμα και σε μεταγραφές, στο τμήμα του στίβου δεν ενδιαφέρονται ούτε και για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Έναν ολόκληρο χρόνο κορόιδευαν προπονητές και αθλητές ότι το τμήμα ήταν σε σειρά προτεραιότητας. Πρόεδρος, έφοροι, αρχηγοί, έλεγαν ότι υπάρχει άψογη συνεργασία και τελικά δεν υπήρχε καμία συνεργασία. Το τμήμα με τις περισσότερες διακρίσεις και πρωταθλήματα διαλύεται. Το τμήμα βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και σε όλα τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα σημείωσε άνοδο κατά 30%".
Τέλος έκανε έκκληση στους αθλητές να κατέβουν στους αγώνες, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που υπάρχουν: "Καλώ τους αθλητές να αγωνιστούν για το καλό του Συλλόγου, για τον εαυτό τους, για το καλό του στίβου. Τους καλώ να αγωνιστούν κόντρα και σε αυτούς που πιστεύουν πως θα μας διαλύσουν.
 Ένας από εσάς, 
Ζήσης Κουρέλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου