Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Αποφασίζει για 4άρι..


Αποφασίζει για 4άρι

  • 29/08/2011, 08:41 | Διαβάστηκε 4629 φορές
  • Αποφασίζει για 4άρι
Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής σεζόν, δηλαδή, τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση «4» μετά την απουσία του Αντώνη Φώτση καλείται να πάρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» βρίσκεται ανάμεσα σε δύο παίκτες. Τον Στίβεν Σμιθ και τον Μαρκίφ Μόρις. Με τον πρώτο οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει αλλά παρόλα αυτά δεν την έχουν ενεργοποιήσει καθώς ο «Ζοτς» δείχνει να προτιμά την άλλη λύση για τη θέση.

Μάλιστα, το τριφύλλι φέρεται αποφασισμένο να περιμένει άλλο λίγο χρονικό διάστημα εξαντλώντας το χρονικό περιθώριο που έχει, για να μπορέσει να έχει το ρόστερ του τον Μόρις. Πρόκειται για μια ακριβότερη επιλογή αλλά σίγουρα μπορεί να δώσει μεγαλύτερη βοήθεια στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ερωτηματικό ο γκαρντ
Τουλάχιστον μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο εάν τελικά ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να αποκτήσει και έναν γκαρντ. Πρόκειται για μια απόφαση που κρίνεται ξεκάθαρα από τον Τέπιτς και το κατά πόσο αυτός θα αποδεχθεί την πρόταση αποδέσμευσης που του έχει γίνει. Εφόσον αυτή γίνει δεκτή, τότε, το «τριφύλλι» θα κινηθεί για περιφερειακό ο οποίος θα μπορέσει να δώσει περισσότερη βοήθεια από αυτή που …δεν έχει προσφέρει ο Σέρβος.

πηγη:sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου