Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλιππίδης: «Χρήσιμη εμπειρία»


Φιλιππίδης: «Χρήσιμη εμπειρία»

Φιλιππίδης: «Χρήσιμη εμπειρία»
«Πίστευα ότι θα ρίξω περισσότερα μέτρα στον προκριματικό», είπε ο Γερβάσιος Φιλιππίδης μετά τη 12η θέση στα προκριματικά του ακοντισμού.
Ως εμπειρία που θα του χρησιμεύει ενόψει των μελλοντικών του υποχρεώσεων χαρακτήρισε την παρουσία του στον προκριματικό του ακοντισμού, ο Γερβάσιος Φιλιππίδης, ο οποίος πάντως δήλωσε ότι περίμενε μεγαλύτερη βολή από τα 76.66μ, που τον άφησαν στη 12η θέση.
«Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ μετά από μια πολύ καλή σεζόν στον ανοικτό στίβο με νέο ατομικό ρεκόρ. Πίστευα ότι θα ρίξω πολύ περισσότερα μέτρα στον προκριματικό. Στη πρώτη βολή έριξα χωρίς άγχος και νόμιζα ότι θα βγει μεγαλύτερη. Στις άλλες σφίχτηκα λίγο και δεν ήταν καλές. Είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα αυτή η διοργάνωση στην οποία συμμετέχω για πρώτη φορά και θα μου φανεί χρήσιμη ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και του Λονδίνου το 2012.
Μέχρι τώρα η διεθνής μου εμπειρία ήταν από μεγάλες διοργανώσεις, μικρότερων όμως ηλικιακά κατηγοριών. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι ότι επανήλθα μετά από τέσσερα χρόνια στους αγώνες και πολλά προβλήματα υγείας που με ταλαιπώρησαν», δήλωσε ο Γερβάσιος Φιλιππίδης μετά τον αγώνα του.
πηγη:.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου