Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Βγενόπουλος: «Ναι ή όχι;»


Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011


Βγενόπουλος: «Ναι ή όχι;»

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έστειλε επιστολή στον Δημήτρη Γόντικα και του ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ζητάει πέντε ΝΑΙ για να υπάρξει συνέχεια, αλλιώς όλα τελείωσα. Ζήτησε ομόνοια και συνεργασία.
Ο Mr MIG ζητάει από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να κάνει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη πέντε ερωτήματα και περιμένει πέντε ναι για να υπάρξει συνέχεια στην αλλαγή σελίδας.


Αναλυτικά η επιστολή:
«Αγαπητέ Δημήτρη,
Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία σε παρακαλώ υπό την ιδιότητα σου ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επικοινωνήσεις με τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη και να μου δώσεις εγγράφως απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα:
1. Είναι να βγάλουμε κοινή ανακοίνωση που να λέει ότι όλοι κάναμε λάθη, ότι αυτά πλέον είναι παρελθόν και προχωράμε με ομόνοια και συνεργασία στην αλλαγή σελίδας; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
2. Είναι διατεθειμένος να εξασφαλίσει επικοινωνιακή ειρήνη από τα media που ελέγχει ή επηρεάζει, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει η σελίδα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (χωρίς παιχνιδάκια ότι αυτό δεν το επηρεάζω εγώ, δεν ξέρω, δεν είδα κ.λ.π.)
3. Είναι διατεθειμένος να αναλάβει πλήρως την οικονομική ευθύνη της ανάμειξης της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ στο θέμα του Βοτανικού; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (επειδή έχει πει πολλές φορές ότι αυτά που ξόδεψε θα τα πάρουμε πίσω από το Δήμο, θα του εκχωρήσουμε τα έσοδα από την αγωγή να τα πάρει πίσω αυτός).
4. Είναι διατεθειμένος να εγγυηθεί ότι η ΠΑΕ δεν θα έχε καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση από διεκδικήσεις τρίτων γαι το θέμα του Βοτανικού; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
5. Είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το προπονητικό της Παιανίας δωρεάν μέχρι να φτιάξουμε καινούριο; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Αυτό το serial πρέπει να τελειώσει. Για αυτό περιμένω την απάντησή σου μέχρι τις 11 π.μ. την Δευτέρα 19-9-2011. Να του πεις ότι εάν δεν έχω καθόλου απάντησή σου θα το εκλάβω σαν ΟΧΙ και τελειώσαμε. Με πέντε ναι προχωράμε.

Ευχαριστώ πολύ,

Ανδρέας Βγενόπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου