Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Ένας και αδιαπραγμάτευτος όρος»  • 19/09/2011, 11:08 | Διαβάστηκε 9504 φορές

Ανοικτό ενδεχόμενο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό αφήνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος με σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή ξεκαθαρίζει ότι «ο μόνος όρος που είναι αδιαπραγμάτευτος από εμένα αφορά τη ΓΗΠΕΛ όπου πρέπει να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.«Ένας και αδιαπραγμάτευτος όρος» 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναφέρει ότι η επιστολή που είχε στείλει στον Δημήτρη Γόντικα ήταν ιδιωτική και εμπιστευτική, αλλά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέλεξε να δημοσιοποιήσει για να συνεχιστεί η διαπραγματεύση στο "πεδίο της δημοσιότητας που το χειρίζεται με μεγαλύτερη επιτυχία". Στη συνέχεια, αφού θέτει τον όρο σχετική με τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ, ξεκαθαρίζει «αφού λοιπόν δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από την δημόσια διαπραγμάτευση του διαμηνύω ότι για το καλό του Παναθηναϊκού, εάν τα θέματα της ομόνοιας και της Παιανίας συζητηθούν καλόπιστα, θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου: 

«Το συμφέρον του Παναθηναϊκού αυτή τη δύσκολη περίοδο επιβάλει να παραμερισθούν οι επικοινωνιακές τακτικές και οι εγωισμοί και να αναδειχθεί η ουσία.

Η επιστολή που έστειλα στον κ. Δ. Γόντικα για να την διαβιβάσει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη ήταν ιδιωτική και εμπιστευτική. Ο ίδιος επέλεξε να την δημοσιοποιήσει αφήνοντας αυτή την διαπραγμάτευση να συνεχισθεί ή να ολοκληρωθεί στο πεδίο της δημοσιότητας που το χειρίζεται με μεγαλύτερη επιτυχία.

Η ουσία όμως είναι ότι οι πέντε όροι που έθεσα δεν είναι «νέοι όροι», όπως ορισμένα ΜΜΕ ανέφεραν, αλλά εξειδίκευση των όρων που έθεσα από την αρχή σε Συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκα σε ομόνοια-συσπείρωση, στη ΓΗΠΕΛ και στο προπονητικό της Παιανίας.

Η ανταπόκριση του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στην προσπάθειά μου να σωθεί ο Παναθηναϊκός ήταν «δεν θα σταθώ εμπόδιο». Θέτω υπό την κρίση όλων το εάν η κατασυκοφάντηση και προσπάθεια απαξίωσής μου και η αποθάρρυνση άλλων επώνυμων Παναθηναϊκών ήταν συνεπής με την θέση του. Όμως, σε κάθε περίπτωση, εάν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι λογικό να αρνείται να αναλάβει έστω και μικρό μέρος των ευθυνών που του αναλογούν. Αφού λοιπόν δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από την δημόσια διαπραγμάτευση του διαμηνύω ότι για το καλό του Παναθηναϊκού, εάν τα θέματα της ομόνοιας και της Παιανίας συζητηθούν καλόπιστα, θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω.

Ο μόνος όρος που είναι αδιαπραγμάτευτος από εμένα αφορά τη ΓΗΠΕΛ όπου πρέπει να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του.

Νομίζω ότι εάν απορρίψει αυτό το μοναδικό πλέον όρο θα δημιουργηθούν ουσιαστικές αμφιβολίες για τις πραγματικές του προθέσεις περί αποχώρησης, αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού, παρόλο που είναι αδιανόητο να επιθυμεί να οδηγήσει την ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο και στην πτώχευση.

Υ.Γ. Προς μιντιακό συγκρότημα κατασκευαστή (ΕΘΝΟΣ, GOAL, SENTRA FM), συνεταίρου του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στο MEGA και εργολάβου του γηπέδου του Βοτανικού(!): Πάρτε το απόφαση, αυτή η «χρυσή» δουλειά χάλασε».

πηγη:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου