Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Βγενόπουλος προς Γόντικα...
Βγενόπουλος προς Γόντικα: 
Είσαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, 
όχι ταχυδρόμος
Και ο Δημήτρης Γόντικας πιάστηκε στα γρανάζια της «εμφύλιας» διαμάχης, με αφορμή την κοινοποίηση στους άλλους μετόχους της επιστολής που του έστειλε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με την οποία ζητούσε ενημέρωση για το πότε πρέπει να τους παραδώσει τις εξουσιοδοτήσεις για να ψηφίσουν αναλογικά με το ποσοστό τους ως εκπρόσωποι του ανενεργού 54,7%, ώστε να μην οδηγηθεί σε αναβολή η Γ.Σ. της Τρίτης, ελλείψει απαρτίας.
Η κίνηση αυτή ενόχλησε τον κ. Βγενόπουλο και με επιστολή του στον κ. Γόντικα, του έκανε... συστάσεις: «Αγαπητέ Δημήτρη, είσαι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και όχι ταχυδρόμος του κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Από εδώ και πέρα σε παρακαλώ, για το καλό του Παναθηναϊκού, διαφύλαξε το θεσμικό κύρος σου και μην ανακατευτείς ξανά σε θέματα που αφορούν τους μετόχους. Αφού μπήκες στη διαδικασία, πες τους ότι μόνη τους λύση είναι η εγγύηση ότι θα πάρουμε πίσω όσα ξοδέψαμε για τον Βοτανικό και δεν θα έχουμε οποιαδήποτε συνέπεια από τυχόν νομικές ευθύνες.
Ολα τα άλλα είναι επινοήσεις του κ. Γ. Βαρδινογιάννη που παραβαίνουν τον νόμο και την κοινή λογική. Αν θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση είναι καθαρά δικό του θέμα και ευθύνη».
Ο Mr. MIG έκανε κι άλλη επίθεση στον κ. Βαρδινογιάννη, με νέα ανακοίνωσή του: «Τα ψέματα και τις ανακρίβειες του κ. Β. Σαμαρά θα τις αποκαταστήσω μάλλον σε συνέντευξη Τύπου, όταν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου. Αφού όμως ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι όσα έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για τον Βοτανικό θα τα πάρουμε πίσω και δεν έχουμε νομικές ευθύνες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ; Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κ. Βαρδινογιάννης ότι η επικοινωνία που προσπαθεί να κρύψει την ουσία όσο επιτυχημένη και να είναι, έχει κοντά ποδάρια; Μπορεί να δώσει τώρα μια απλή απάντηση σε μια απλή ερώτηση;».
πηγη:kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου