Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χειροκροτήθηκε ο Κούρος...''ο Φειδιππίδειος Αθλος''


Με τη θερμή υποδοχή των λίγων φιλάθλων, που βρέθηκαν τα ξημερώματα, στο ιερό του Πανός στο Θησείο τερμάτισε στις 5.33 ο Γιάννης Κούρος τον «Φειδιππίδειο Αθλο Νο2» σε χρόνο 61 ώρες και 17 λεπτά.


Κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε δήλωσε αμέσως μετα τον τερματισμό: «Νιώθω ευτυχισμένος που ολοκλήρωσα εναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα λόγω των συνθηκών, αφού συνάντησα στη διάρκεια της διαδρομής τόσο προς στη Σπάρτη όσο και στην επιστροφή ισχυρούς αντίθετους ανέμους. Εχασα χρόνο και κρύωσα με συνέπεια η επιστροφή στην Αθήνα να επιβαρυνθεί πάρα πολύ σε σχέση με αυτό που περίμενα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Και συμπλήρωσε: «Συνολικά πάντως είμαι ευχαριστημένος και από την επίδοση μια και δεν ήταν αυτή ο κύριος στόχος αλλά το να στείλω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή και μπορεί να πολεμήσει για να ξεπεράσει τα σημερινά προβλήματα. Να πω ακόμη ότι νιώθω συγκλονισμένος από τη συμπαράσταση του κόσμου στη διάρκεια της διαδρομής. Τους ευχαριστώ όλους όπως και εκείνους που ήταν δίπλα μου στη διάρκεια του αγώνα στους οποίους ανήκει εξ ίσου αυτός ο Φειδιππίδειος Αθλος».

πηγη:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου