Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΛΩΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!


Έμεινε η Μυλωνά

Τρίτη, 20-09-2011 19:04
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη είχε σήμερα η Ξανθή Μυλωνά συμφωνώντας να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά. Η διαφορά με Χατζηνικολάου παραμένει και η συγκεκριμένη περίπτωση θα ξεκαθαρίσει αύριο.


Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση παραμονής της αρχηγού του Παναθηναϊκού Ξανθής Μυλωνά. Η διεθνής λίμπερο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο και βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή. Οι «πράσινοι» εγγυήθηκαν τα χρήματα που έχει να πάρει τη φετινή χρονιά και αν υπάρξει οικονομική ανάσα, θα κοιτάξουν και τα περσινά, όπως άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει και ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.
Όσον αφορά την περίπτωση της Μαρίας Χατζηνικολάου, η διεθνής κεντρικός βρέθηκε και αυτή με τον μάνατζέρ της στα γραφεία, χωρίς όμως να βρεθεί η λύση. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να αναφέρει πως μπορεί να εγγυηθεί μόνο τα 25.000 ευρώ που είναι για φέτος και για τα περσινά τόνισε ότι και στην περίπτωση της Ξανθής. Η Χατζηνικολάου τόνισε πως θα απαντήσει αύριο, με τις πιθανότητες παραμονής να είναι μοιρασμένες.
Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης
πηγη:leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου