Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ με Νίνη..


Σοκ με Νίνη για τον Παναθηναϊκό


Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη κάνουν λόγο για ζημιά ανάλογη με αυτή που είχε υποστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κάκωση του πρόσθιου χιαστού, αλλά στο Τριφύλλι θα τον εξετάσουν λεπτομερώς και τη Κυριακή για να είναι απολύτως σίγουροι.


Ένα νέο σοκ μετά από αυτό του τραυματισμού του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στις αρχές της πράσινης προετοιμασίας, ήρθε για τον Παναθηναϊκό, με τον τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Ισραήλ.
Ο 21χρονος άσος, ο οποίος τραυματίστηκε λίγα λεπτά μετά το πανέμορφο γκολ του, τελικά έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για κάκωση στον πρόσθιο χιαστό. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Αυτό σημαίνει πως ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι από 4,5 έως 5 μήνες και θα επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση από τον Ιανουάριο.
Όλα αυτά με βάση πάντα τις πρώτες εκτιμήσεις και τα όσα λέει ο γιατρός της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και οι γιατροί που εξέτασαν τον Νίνη στο Ισραήλ. Ο διεθνής άσος από τη στιγμή που τραυματίστηκε έχει μιλήσει πάρα πολλές ώρες με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, ενώ τη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με το που επιστρέψει στην Ελλάδα (πετάει το πρωί από το Ισραήλ) θα οδηγηθεί απευθείας στο νοσοκομείο "Υγεία".
Εκεί θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστώσουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και να καθοριστεί το πλάνο της αποθεραπείας.
Αν τελικά οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, κάτι που σίγουρα όλοι απευχόμαστε, ο Σωτήρης Νίνης δεν αποκλείεται ακόμη και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά και να αρχίσει να μετράει αντίστροφα το χρόνο επανόδου του στα γήπεδα.
πηγη:prasinanea.gr

1 σχόλιο:

  1. o απόλυτος ορισμός της ατυχίας ,γρήγορα πίσω πιο δυνατός γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τέτοια ταλέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή