Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Montano Jurani 10 09 2011
Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟ» (VIDEO)


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, η Κολομβιανή διαγώνια - κεντρική Ρομάνια Γιουράνι μίλησε στην με τη βοήθεια της σπουδαίας Μαντλέιν Μοντάνο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα...
της Εθνικής Κολομβίας με την ΑΕΚ το Σάββατο στη Ριζούπολη. Η Εθνική Κολομβίας επικράτησε 3-0 (25-20, 25-21, 25-18) ενώ παίχτηκε και 4ο σετ ποου νίκησε η ΑΕΚ 26-24 και η Γιουράνι αγωνίστηκε αλλαγή ως κεντρική και όχι ως διαγώνια που θα παίζει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα παρουσία του προπονητή του Παναθηναϊκού Σπύρου Χουντουμάδη.

Πόσα φιλικά δώσατε στην Ελλάδα και τη στόχο έχετε;
Μοντάνο: Κάναμε πέντε φιλικά. Είναι πολύ σημαντικά για μας πριν από τους Παναμερικανικούς που έχουμε στόχο ένα μετάλλιο. Ποιο μετάλλιο θα το δούμε εκεί...
Ηρθες στην Ελλάδα για φιλικά και θα μείνεις μόνιμα. Πως αισθάνεσαι που είσαι παίκτρια του Παναθηναϊκού;
Γιουράνι: «Είμαι ευτυχισμένη που μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό μου δίνει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία να έρθω και να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη φήμη στην Κολομβία και χαίρομαι που θα είμαι παίκτρια του. Περιμένω να τα κάνω όλα καλά».
Πως προέκυψε η πρόταση του Παναθηναϊκού;
Γιουράνι: «Δεν γνώριζα κάτι πριν έρθω στην Ελλάδα. Ηρθα στην Ελλάδα με την Εθνική ομάδα. Μετά τα δύο πρώτα φιλικά μου έγινε η πρόταση για συνεργασία. Το βλέπω ως πολύ μεγάλη ευκαιρία και ευχαριστώ όσους βοήθησαν για αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ζήσω μια νέα εμπειρία σε μία νέα χώρα».
Tι έχεις μάθει για την Ελλάδα;
Γιουράνι: «Ναι, όπως και άλλες παίκτριες και παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Εδικά ο Αγκάμεζ, η Μάρθα, η Σίντι, η Τζέσικα και η Μοντάνο μου έχουν πει τα καλύτερα».
Η Μοντάνο ήρθε όπως κι εσύ ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει μια σεζόν και τελικά παντρεύτηκε Ελληνα και έκανε και οικογένεια. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και με σένα;
Γιούρανι: «... Δεν ξέρει κανείς αυτό... Μόνο ο Θεός... Ποιος ξέρει...».
Τι στόχο βάζεις με τον Παναθηναϊκό και τι έχεις να πει στον κόσμο;
Γιούρανι: «Θέλω να παίζουμε σε όλους τους τελικούς των διοργανώσεων και να μείνει η ομάδα πρωταθλήτρια».
Ένα χαιρετισμό για τον κόσμο του Παναθηναϊκού...
Γιουράνι: «Χαιρετίσματα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Εχω μάθει για τον κόσμο ότι είναι πολύ... ζεστός. Του υπόσχομαι πως θα τα δώσω όλα για να πάρουμε τίτλους και να κάνουμε μια καλή χρονιά».
Αναρτήθηκε από panathinaikos.panathinaikos.pa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου