Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

''ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ''...panathinaikos-press.


Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ; ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ,Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΑΡΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ.

Πλέον έχουμε να κάνουμε με μια προσωπική κόντρα των 2 και δυστυχώς η μπάλα παίρνει κυρίως τις εξελίξεις για τον Σύλλογο (γιατί όποιος πιστεύει πως οι εξελίξεις στην ΠΑΕ δεν λειτουργούν σαν ντόμινο και για τον υπόλοιπο Σύλλογο ,είναι τουλάχιστον αφελής.

Για μένα πρέπει να το βουλώσουν και οι 2 (συγνώμη για την έκφραση ,αλλά δεν υπάρχει πιο κατάλληλη) και να τρέξουν ΑΜΕΣΑ τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ!
ΚΑΙ ΣΤΑ 5 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ...κι ας επιδέχεται αυτό με την Παιανία ,μεγάλη συζήτηση.

Ό,τι του ζητάει ο Βγενόπουλος είναι αυτά που έχει ασπαστεί με δηλώσεις και ανακοινώσεις του στο παρελθόν ο Τζίγγερ.

1.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

Για αυτόν τον λόγο δεν έφυγε ο Τζίγγερ; Για να υπάρχει ομόνοια ..οπότε ποιος ο λόγος να μην απαντήσει θετικά; Ή πιστεύει πως στην πολυμετοχικότητα ήταν ο μοναδικός που δεν έκανε λάθη; Μπορεί στην τελική αυτό να του λέει ο εγωισμός του ή ο διχίλιαρος εκπρόσωπος τύπου του..

2.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ MEDIA ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!

Δεν μπορεί δηλαδή να κάνει κράτη ή του είναι αδύνατον να κρατήσει τον κάθε Γκότζο; Στην τελική μπορεί και ο δεύτερος να είναι πιο αγανακτισμένος απο τον ίδιο τον Τζίγγερ! Και επειδή ο Τζίγγερ μίλησε για απλή κριτική ,είναι τουλάχιστον ηλίθιο να πιστεύει κανείς πως τα δεκάλεπτα (και βάλε .)αφιερώματα του ήταν απλή κριτική ..

3.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΠΕΛ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΤΛ..

Παράλογο; Ο Τζίγγερ δεν είχε πάρει σαν προσωπική του υπόθεση το χτίσιμο του γηπέδου; Εκτός κι αν εκεί πάλι δεν έχει καμία ευθύνη ..Μάλιστα δεσμεύεται να του δώσει πίσω τα λεφτά που θα βάλει τώρα για να μην έχει υποχρεώσεις η ΠΑΕ για τα λάθη της ΓΗΠΕΛ ..θα του τα δώσει πίσω απο τα ταμεία της ΠΑΕ όπως θα τους τα επιστρέψει ο δήμος μετά την αγωγή ..έτσι κι αλλιώς ο ίδιος ο Τζίγγερ το έχει παραδεχτεί πως έτσι θα γίνει ..εκτός κι αν ξέρει πως αυτά τα φράγκα (που βάλανε και οι πολυμετοχικοί..)θα γίνουν καπνός ..

4.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΠΩΣ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Κι αυτό παράλογο; Να πάρουν την ΠΑΕ και μετά να πληρώνουν τις υποχρεώσεις που έχει δημιουργήσει η ΓΗΠΕΛ ,δηλαδή ο Τζίγγερ; Δεν πρέπει να υπάρχει κάλυψη του Τζίγγερ προς την νέα πολυμετοχικότητα; Ποιος θα μπει στο νέο σχήμα ,αν θα πρέπει να πληρώνουν κερατιάτικα μετά απο λίγο καιρό;

5.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το μόνο ερώτημα που μπορεί να τεθεί υπό συζήτηση και μπορούν τα παπαγαλάκια του να το χρησημοποιήσουν ως ...νταβατζιλίκι του Βγενόπουλου προς τον Τζίγγερ. Αλλά για καθήστε ..την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζίγγερ δεν δήλωσε πως αν υπάρξει πρόταση συγκεκριμένη , η Παιανία δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την συμφωνία και πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα απο πλευράς της οικογένειας; Ή τώρα θα υπάρξει; 


ΥΣ: Εδώ και 3 χρόνια λέμε πως ο Βγενόπουλος ανήκει στην κατηγορία των λαικιστών ,αλλά είναι ο μόνος που υπάρχει στο προσκήνιο και ο μόνος που φαίνεται διατεθειμένος να ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ τον Σύλλογο απο τους Βαρδινογιάννηδες ,οπότε δεν έχουμε κάποιο κώλυμα να λέμε πως δεν θα κρατάμε απο εδώ και πέρα ίσες αποστάσεις!


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου