Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

«Καμία πρόταση, σκέτο παραμύθι»!«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του ΔΣ. Πραγματικά είναι πάρα πολύ σπουδαίο πράγμα να μετέχουν σε αυτό. Λυπάμαι που υπηρέτησα 30 χρόνια τον ΠΑΟ και έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια.

Εντελώς απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφορικά με το ενδιαφέρον της Arboris Capital για εξεύρεση επενδυτή για την αγορά των μετοχών του Παναθηναϊκού.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση, είναι σκέτο παραμύθι. Λυπάμαι που υπηρέτησα 30 χρόνια τον Παναθηναϊκό και έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος εξερχόμενος από το ΔΣ του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του ΔΣ. Πραγματικά είναι πάρα πολύ σπουδαίο πράγμα να μετέχουν σε αυτό. Λυπάμαι που υπηρέτησα 30 χρόνια τον ΠΑΟ και έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια. 

«Καμία πρόταση, σκέτο παραμύθι»!

Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Είναι σκέτο παραμύθι. Έδωσε ένα χαρτί σε έναν άνθρωπο να διαπραγματευτεί για να πάρει 5% προμήθια. Δεν πρέπει να λέμε ψέματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να του πουλάμε φρούδες ελπίδες, είναι καραγκιοζιλίκια.

Έφερε κάποιος Γεωργίου κάτι χαρτιά να του δώσουμε εξουσιοδότηση. Ο Παναθηναϊκός έχει τέτοια ιστορία δεν πρέπει να φτάνουμε εδώ.

Δεν πάμε για Πρωτοδικείο. Δεν θα ήμουν εδώ διαφορετικά. Για να μην δώσω σε κανέναν τέτοιο δικαίωμα βρίσκομαι εδώ μετά από τρεις μήνες. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναβρεθεί εκεί που του αξίζει.

Θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθεί κάτι σοβαρό για να βγει από το τέλμα η ομάδα».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου