Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Μήλον της Έριδος ο Παναθηναϊκός...[ΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...ΝΑ ΒΓΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΛΕΣ; ]


Μήλον της Έριδος ο Παναθηναϊκός

Το CNN δείχνει πρίγκιπα, η ΠΑΕ επιβεβαιώνει, τα fund επιμένουν


  • 2
Αθήνα
Όταν φτάνει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN να κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι ο πρίγκιπας έρχεται ως μεσσίας στην Αθήνα, τότε τα πράγματα μάλλον σοβαρεύουν.
Την ώρα, που η «πράσινη» ΠΑΕ μοιάζει να γίνεται «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στον Σαουδάραβα πρίγκιπα και το fund από το Άμπου Ντάμπι, η είδηση για τη νέα ημέρα που ενδεχομένως να ξημερώνει στον Παναθηναϊκό, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν για τον Παναθηναϊκό, αναμεταδόθηκε από το αμερικανικό δίκτυο CNN, το οποίο έκανε εκτενή αναφορά για το θέμα επισημαίνοντας πως ο Σουλτάν έρχεται ως... μεσσίας για το μεγαλύτερο, όπως χαρακτήρισε, «κλαμπ» στην χώρα:
«Ένας 26χρονος πρίγκιπας από τη Σαουδική Αραβία θέλει το 54,7% των μετοχών του Παναθηναϊκού. Θεωρείται το μεγαλύτερο κλαμπ στη χώρα και προκαλεί εντύπωση πως ένας Σαουδάραβας έρχεται ως μεσσίας».
Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ την πρόταση του πρίγκιπα

Αξίζει να αναφερθεί ότι το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη, επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι έχει στα χέρια του προσχέδιο ολοκληρωμένης πρότασης του Σαουδάραβα πρίγκιπα, χωρίς την υπογραφή του.

Εφόσον το προσχέδιο γίνει αποδεκτό από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τότε θα υπάρξει και η τελική πρόταση με την υπογραφή του Αλ Σαούντ. Μέχρι την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους, η πρόταση περιλαμβάνει: α) την άμεση καταβολή 20 εκατ. ευρώ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και επιπλέον 50 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2012, β) την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό με 150 εκατ. ευρώ και γ) την ενοικίαση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.
Επιμένει η «Arboris Capital» για το Αραβικό fund
Την ίδια ώρα, οι... αντίζηλοι Άραβες που φέρονται να βρίσκονται πίσω από την εταιρία «Arboris Capital», εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση ολόκληρου του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, μετά την εμφάνιση του Γιώργου Γεωργίου, Έλληνα εκπροσώπου της εταιρίας, η οπαδική ιστοσελίδα «PrasinaNea.gr» επικοινώνησε με τον εκτελεστικό διευθυντή της «Arboris Capital», Ρίτσαρντ Κχαλχούμπ, ο οποίος επιβεβαίωσε την προσφορά που κατατέθηκε την Παρασκευή.

Ο Λιβανέζος μάνατζερ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια ότι ένα από τα πρότζεκτ που έχουμε επεξεργαστεί είναι ο Παναθηναϊκός και ότι αναθέσαμε σε Έλληνα εκπρόσωπο μας να κάνει μία πρώτη επαφή. Εμείς είμαστε συμβουλευτική εταιρία επενδύσεων και δίνουμε συμβουλές και προτάσεις σε επενδυτές, Για κάθε μας κίνηση, υπάρχει ένα σχέδιο. Το ίδιο ισχύει για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να δώσω άλλες λεπτομέρειες».

Το μεγάλο «όπλο» του Παναθηναϊκού στην όλη υπόθεση εστιάζεται στο γήπεδο! Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το πρότζεκτ του Βοτανικού, μία περιοχή «φιλέτο» στην καρδιά της Αθήνας και εφόσον η «Διπλή Ανάπλαση» υλοποιηθεί τότε θα δημιουργηθεί μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες εκμετάλλευσης.
http://πηγη//sports.in.gr


Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου