Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Aγαλμα στο "Απόστολος Νικολαϊδης" ο Πούσκας


Aγαλμα στο "Απόστολος Νικολαϊδης" ο Πούσκας


Μία πολύ ωραία και συγκινητική πρωτοβουλία πήραν από κοινού ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα. Το Νοέμβριο έξω από την ιστορική έδρα του τριφυλλιού, το Απόστολος Νικολαϊδης θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Φέρενς Πούσκας, του ανθρώπου που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών το 1971.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
«Σαν σήμερα συμπληρώνονται σαράντα (40) χρόνια από το «έπος του Γουέμπλεϊ», μια από της ενδοξότερες ημέρες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.
Η 2α Ιουνίου 1971 παραμένει ανεξίτηλη στο νου και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών, αφού η συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης κόντρα στον Άγιαξ μέσα στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, προκαλεί και θα συνεχίσει να προκαλεί ανά τους αιώνες ρίγος και δέος.

Σε μια τόσο σημαντική ημέρα, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η Ουγγρική Πρεσβεία στην Αθήνα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουν από κοινού, ότι τον προσεχή Νοέμβριο και με την συνδρομή του Δήμου Αθηναίων, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του καθοδηγητή αυτής της μεγάλης επιτυχίας, της μεγαλύτερης που είχε ποτέ Ελληνικός Σύλλογος στην Ευρώπη, του προπονητή Φέρεντς Πούσκας στο χώρο, όπου δοξάστηκε, το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου