Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

«Αγκάθι»


«Αγκάθι» 
ο τρόπος καταβολής των χρημάτων από τον πρίγκιπα


Ο τρόπος που θα καταβληθούν τα χρήματα είναι το τελευταίο «αγκάθι» που πρέπει να ξεπεραστεί για να έλθει ο πρίγκιπας Σουλτάν Αν Σαούντ στην Ελλάδα. Στο «MOU» που έστειλε υπογεγραμμένο στη Σαουδική Αραβία η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη πρότεινε να καταβληθούν άμεσα 15 εκατ. ευρώ μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που θα εγκριθεί από την επαναληπτική Γ.Σ. στις 4 Νοεμβρίου και τα υπόλοιπα 55 εκατ. (5+50) μέσω άλλων αυξήσεων στην επόμενη διετία, ώστε αφενός να κατοχυρωθεί η ομάδα ότι τα χρήματα θα μπουν άμεσα για να καλυφθεί η χρονιά και αφετέρου για να μην προκύψουν καθυστερήσεις.
Η πρόταση αυτή δεν είναι δεσμευτική και μελετάται από την πλευρά του πρίγκιπα. Δεσμευτική είναι μόνο η προϋπόθεση πρώτα να μπουν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ και μετά να δοθεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Για τα υπόλοιπα 55 εκατ. απαιτείται μόνο η εμφάνιση τραπεζικής εγγυητικής επιστολής, ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική φερεγγυότητα του πωλητή. Η πλευρά του πρίγκιπα θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό θα διαχειρίζονται άλλοι τα χρήματά της και επιμένει στην ανταλλαγή μετοχών με χρήματα μέσω τραπέζης. Οι επαφές θα συνεχιστούν σήμερα, με το ταξίδι του πρίγκιπα να αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.
- Με τραυματίες τους Ρούντολφ, Τοτσέ και τον Πετρόπουλο να έχει ίωση, οι «πράσινοι» ξέμειναν από επιθετικούς για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη. Αναγκαστικά, μόνες λύσεις είναι οι Λέτο και Κλέιτον. Ούτε χθες γυμνάστηκε ο Κοτσόλης και βασικός θα είναι ξανά ο Καπίνο.
- «Ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να γίνει η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ο Λέτο έχει κάνει πολύ καλή αρχή και μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα. Ο Καπίνο είναι νέος με πολλές προοπτικές. Αξίζει να παίζει και θα παίζει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φερέιρα στη NOVA.
- Μέχρι το 2014 επεκτάθηκε το συμβόλαιο του 19χρονου στόπερ, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.
http://news.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου