Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Φερέιρα !!! Φερέιρα !!! Φερέιρα!!!Φερέιρα: 

«Τους πιστεύω και το ξέρουν»

Κυριακή 30/10/11

Η εμπιστοσύνη που δείχνει προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα το «κλειδί» της αγωνιστικής ανόδου του Τριφυλλιού. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά την νίκη που σημείωσε η ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Δεν μπορείς να βρεις την ταυτότητά σου με μερικά παιχνίδια και λίγους μήνες προπόνηση. Είχαμε μερικά διαστήματα που παίξαμε ποδόσφαιρο ποιότητας, αλλά και περιόδους που δεν παίξαμε όπως θα ήθελα.

Θέλουμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και καλή δουλειά. Εγώ πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες και το ξέρουν. Ήρθε ο καιρός να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Αυτό ήταν ορατό σήμερα. Μεγάλη αυτοπεποίθηση και η υπεροχή μας ήταν σαφής απέναντι στον ΠΑΟΚ

Όμως λίγο διστάσαμε και αυτό έγινε γιατί δεν είμαστε έτοιμοι 100%. Χρειάζεται πάντοτε αυτοπεποίθηση όταν τα πράγματα δεν θα πάνε καλά όπως σήμερα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να πιστέψουν σε εμάς και την δουλειά που κάνουμε. Ήρθε ο καιρός όλοι να έχουμε θέληση και οι διαφορές να μείνουν στην άκρη. Παρά τα προβλήματα καταφέραμε να βρεθούμε στην θέση που είμαστε. Είναι σημαντικό να ενωθούμε όλοι ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου