Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Καρπουζά: «Μακάρι να ληφθούν μέτρα»!

Καρπουζά: «Μακάρι να ληφθούν μέτρα»!
Την ελπίδα τα επεισόδια που υπήρξαν στον αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός να είναι το τελευταίο δείγμα βίας στο βόλεϊ εξέφρασε η Άννα Καρπουζά, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Η 21χρονη διαγώνιος του «τριφυλλιού» δήλωσε σοκαρισμένη και τόνισε πως τα όσα έγιναν στο γήπεδό του Μαρκόπουλου οφείλονται στην ελλιπή αστυνόμευση. «Ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε. Ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο και ήταν ένα σοκ για εμάς. Τρέχαμε πανικόβλητες για να κρυφτούμε και μία φωτοβολίδα έπεσε δίπλα μας. Ήταν τρομακτικές στιγμές, τρέμαμε και λίγο έλειψε να λιποθυμήσουμε από τους καπνούς και την αποπνικτική ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά η νεαρή αθλήτρια και πρόσθεσε: 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά να συμβαίνουν πάντα σε αγώνες γυναικείου βόλεϊ. Μάλλον γιατί δεν υπάρχει αστυνόμευση σε πολλά παιχνίδια. Έως και πέρυσι σε κάθε αγώνα μας στο Μαρκόπουλο υπήρχαν δύο διμοιρίες αστυνομικών, αλλά το Σάββατο ήταν μόλις 15 αστυνομικοί. Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή αστυνόμευση σε κάθε παιχνίδι». 

Καταλήγοντας, η Καρπουζά τόνισε: «Μακάρι αυτό το περιστατικό να οδηγήσει στο να ληφθούν μέτρα για να καταπολεμηθεί η βία»

.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου