Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

«Εύχομαι να είναι πραγματικότητα…»


«Εύχομαι να είναι πραγματικότητα…»


Για αποτυχία της προσπάθειάς του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού κάνει λόγο ο Ανδρέας Βγενόπουλος με ανακοίνωσή του εκφράζοντας την ελπίδα οι προτάσεις που έχουν προκύψει για την ΠΑΕ να αποδειχτούν… πραγματικότητα. «Έτοιμος να συμπράξω με οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή, με δωρεάν παραχώρηση μετοχών ή με συμμετοχή σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου», αναφέρει ο «Mr MIG», που εξ αρχής είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για το ενδιαφέρον του πρίγκιπα.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα έληγε η προθεσμία που είχε δώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να πάρει εγγυήσεις στο θέμα του γηπέδου. «Εύχομαι να είναι πραγματικότητα…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η πρωτοβουλία μου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Σήμερα, όπως εμφανίζεται τουλάχιστον, υπάρχουν πλέον και άλλες προτάσεις που μιλούν όχι για απλή σωτηρία αλλά για ένα εξαιρετικό μέλλον για την ομάδα μας. Εύχομαι να είναι πραγματικότητα και να υλοποιηθούν.

Προφανώς, για το καλό του Παναθηναϊκού, είμαι έτοιμος να συμπράξω με όποιο τρόπο επιθυμεί οποιοδήποτε σοβαρός επενδυτής: Από την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών μου μέχρι τη συμμετοχή μου σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου