Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Τα δύο λάθη του Τζίγκερ...


Τα δύο λάθη του Τζίγκερ με τον πρίγκιπα

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο sday.gr για την ιστορία Σουλτάν στον Παναθηναϊκό και για τους λάθους χειρισμούς του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
 Αυτή η ιστορία της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει αρχίσει να κουράζει σε μεγάλο βαθμό. Και το χειρότερο δεν είναι ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα αν και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημέρα, που εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας στον Δημήτρη Γόντικα και μετέφερε την πρόταση του πρίγκιπα Αλ Σαούντ. 
Το χειρότερο είναι ότι ακόμα αμφισβητείται από τον ίδιο τον Βαρδινογιάννη το αν ο πρίγκιπας πραγματικά θέλει να κάνει πράξη, αυτά, που υπόσχεται μέσω της ανυπόγραφης πρότασης, που φέρεται να έχει στείλει. Και κάθε μέρα που περνάει αναιρεί την προηγούμενη. Μάθαμε πριν λίγες ημέρες, ότι -μόλις έφθασε το πληρεξούσιο στον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο και άρχισε τις συζητήσεις με το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Βαρδινογιάννη- μπήκε μία ρήτρα εμπιστευτικότητας , όσο γίνονται οι συζητήσεις. Μία ρήτρα εμπιστευτικότητας που την έκανε φύλλο και φτερό ο απίθανος ..Βλάσης Τσάκας. Προχθές έδινε ο ίδιος σε μερίδα του Τύπου το τι περιλαμβάνει η πρόταση του πρίγκιπα και χθες το μάθαινε και όλη η Ελλάδα μέσω του Novasport fm. Αν αυτή είναι ρήτρα εμπιστευτικότητας τότε και εγώ είμαι αστροναύτης και θα πάω στο φεγγάρι. 
Καταλαβαίνω τις προθέσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη, για να διασφαλίσει το μέλλον του Παναθηναϊκού και να μην δώσει την ΠΑΕ σε κάποιον ...Μποπ Κοζώνη. Θεωρώ, όμως, ότι έχει κάνει δύο μεγάλα λάθη στην ιστορία που έχει αρχίσει να κουράζει. Πρώτο και βασικό λάθος . Εχει αφήσει αυτόν τον Τσάκα να λέει κάθε μέρα ότι γουστάρει. Την μία λέει ότι ο πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, τώρα λέει ότι μπορεί να έρθει Δευτέρα , η Τρίτη που θα έχει πάει 11 Οκτωβρίου και βλέπουμε. Στο ένα ραδιόφωνο λέει ο Τσάκας την Δευτέρα το βράδυ ότι είναι κουμπάρος του Βατσινά (και αρχίζουν διάφορα σενάρια -σωστά- να γίνονται) και στο άλλο ραδιόφωνο την Τρίτη το μεσημέρι πάλι ο Τσάκας λέει, ότι δεν είναι κουμπάρος του Βατσινά. Θα έπρεπε ήδη ο Τζίγκερ να είχε μεταφέρει στον πρίγκιπα Αλ Σαούντ μέσω του δικηγόρου του Παναγιώτη Πετρόπουλου ότι "κοίταξε να δεις όσο παίρνει σβάρνα τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες αυτός ο Τσάκας , για μένα δεν υπάρχει καν πρόταση".
Και το δεύτερο λάθος, που έχει κάνει είναι ότι με τις γνωριμίες, που έχει ο ίδιος ο Τζίγκερ και η οικόγενειά του θα έπρεπε ήδη να ξέρει αν ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ πραγματικά θέλει να βάλει 70 εκατομμύρια στην ομάδα και άλλα 150 εκατομμύρια γα το γήπεδο. Τον τρόπο ας τον έβρισκε ο ίδιος. Ας φώναζε εδώ τον πρίγκιπα, ας πήγαινε ο ίδιος στην Σαουδικη Αραβία, ας γινόταν μία συνάντηση σε ουδέτερο έδαφος. Με κάποιο τρόπο το θέμα σήμερα έπρεπε να είχε ξακαθαρίσει. Οσο αργεί να ξεκαθαρίσει τόσο εντείνονται οι αμφιβολίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την επόμενη μέρα και διάφορα σενάρια εμφανίζονται καθημερινα με τον Τσάκα να έχει την δημοσιότητα, που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν την είχε δει. Ο κόσμος θα ηρεμήσει μόνο αν δει τώρα 20 εκ. ευρώ ζεστά στο ταμείο και άλλα 50 εκ. ευρώ ζεστά το καλοκαίρι και μεταγραφές τύπου Σισέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, για να ανέβει και πάλι επίπεδο η ομάδα.
πηγη:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου