Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Με όπλο το Τριφύλλι!Με όπλο το Τριφύλλι!

Τετάρτη, 16-11-2011 21:49
Οι αθλητές της «πράσινης» σκοποβολής κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουν το τμήμα και το Leoforos.gr σας παρουσιάζει τον αγώνα τους.
8 ΣχόλιαΤο δικό σου
Ένα τμήμα που έχει φέρει πολλούς τίτλους στον Παναθηναϊκού είναι και αυτό της σκοποβολής, το οποίο όμως τα τελευταία χρόνια έχει πέσει σε... ύφεση και συντηρείται ουσιαστικά από το ενδιαφέρον και την αγάπη για το Τριφύλλι που έχουν οι αθλητές του. 


Πρόσφατα και συγκεκριμένα το Σάββατο στις 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν αγώνες στο Σκοπευτήριο του Βύρωνα, με τους «πράσινους» να μπαίνουν στην 5αδα, τη στιγμή που θα μπορούσαν να τα πάνε ακόμα καλύτερα.Επόμενος στόχος για τον αρχηγό Διονύση Λιβέρη, τον Νίκο Κοκκινάκη και τον Δημήτρη Κρανά είναι το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου. Οι τρεις αθλητές του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο για το τμήμα, φέρνοντας κάποια διάκριση στους αγώνες που θα γίνουν και πάλι στον Βύρωνα.Τα πράγματα πάντως δεν είναι εύκολα, όπως και στα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη. 


Έσοδα από το άθλημα δεν υπάρχουν και ό,τι έξοδα τρέχουν για αθλητικό υλικό ή μετακινήσεις μπαίνουν από την τσέπη των αθλητών και χάρη σε αυτούς υπάρχει το τμήμα, με την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό να είναι αυτή που τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν.Σε αντίθεση με άλλα τμήματα, το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται κάποιο μεγάλο μπάτζετ και μάλιστα το μόνο που θα ήθελαν να έχουν οι αθλητές από την διοίκηση είναι μία βοήθεια για τις μετακινήσεις τους και τις εμφανίσεις της ομάδας. Έξοδα για εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν, οπότε με μία ελάχιστη οικονομική συμβολή θα μπορέσει το τμήμα να επιστρέψει στις επιτυχίες, έχοντας μια ανταγωνιστική ομάδα και να φέρει ξανά τίτλους.


Αναγκαία τα νέα παιδιάTo σημαντικό είναι να έρθουν νέα παιδιά στην ομάδα και να γνωρίσουν το άθλημα, το οποίο είναι παρεξηγημένο. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρει κανείς πως χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και με σωστή δουλειά μπορεί να φτάσει στη διάκριση φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού.Το άθλημα επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν είναι για σχεδόν όλες τις ηλικίες. Μπορεί για παράδειγμα ένα παιδί 15 ετών να πάει με τον γονιό του και να ξεκινήσει , ενώ μέχρι να... κρατάει καλά το χέρι του μπορεί να αγωνίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα. 


Σίγουρα, μπορεί να μην προσφέρει συγκινήσεις αν το παρακολουθείς ως θεατής, αλλά όπως λένε και οι ίδιοι αθλητές αν μπεις στην διαδικασία να στοχεύσεις με το όπλο σου τότε τα πράγματα αλλάζουν, δίνοντας τον αγώνα σου για την λεπτομέρεια η οποία μπορεί να κρίνει τα πάντα.Όσοι ενδιαφέρονται να γράψουν το παιδί τους ή αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει το άθλημα, μπορει να επικοινωνήσουν με τον αρχηγό του τμήματος, Διονύση Λιβέρη,
 στο τηλέφωνο 6944306695 begin_of_the_skype_highlighting            6944306695      end_of_the_skype_highlighting            . 


Η εγγραφή είναι δωρεάν και χρειάζεται απλά να βγει μία επίσημη ταυτότητα από την ομοσπονδία για να ξεκινήσουν να στοχεύουν!Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε, όπως είπαμε από την αρχηγό της ομάδας, ενώ και στο σκοπευτήριο του Βύρωνα υπάρχει η δυνατότητα να συναντηθείτε από κοντά με τους αθλητές του Παναθηναϊκού και να σας ενημερώσουν για τα πάντα.
Συντάκτης: Νώντας Ευαγγελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου