Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Πρωταθλητής και στις γροθιές ο Παναθηναϊκός


Πρωταθλητής και στις γροθιές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία της Πυγμαχίας μετά και το δεύτερο ασημένιο που κατέκτησαν οι πράσινοι τη Δευτέρα το απόγευμα με τον Θοδωρή Ριζάκη.
"Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοντινέ" λέει ο ύμνος του Παναθηναϊκού και τα παιδιά της Πυγμαχίας έδειξαν γιατί αυτός ο στίχος ταιριάζει γάντι στο Τριφύλλι.
Οι Πυγμάχοι του Παναθηναϊκού μετά και το ασημένιο μετάλλιο που πήρε ο Θοδωρής Ριζάκης πήραν τη πρώτη θέση στο σύνολο και κατέκτησαν τον τίτλο για τους πράσινους.
Οι πράσινοι πυγμάχοι κατέκτησαν συνολικά τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας στον τελικό της κατηγορίας των 69κ. ο Θοδωρής Ριζάκης ηττήθηκε και κατέκτησε το δεύτερο ασημένιο για το Τριφύλλι.
Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του χρυσού από τον Τάσο Μπερδέση ο οποίος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 81κ, ενώ ο Ειρηναίος Τσινάκης κατετάγη δεύτερος στα 64κ.
Στο σύνολο δηλαδή 1 χρυσό και 2 ασημένια  για τους πράσινους οι οποίοι βγήκαν πρώτοι στο σύνολο δίνοντας έναν ακόμη τίτλο στον Παναθηναϊκό.http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου