Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Το MoU μπορεί να υπογράφηκε, αλλά, ήδη, το χρονοδιάγραμμα δεν έχει τηρηθεί.Νέες δυσκολίες στη μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός[

 Το MoU μπορεί να υπογράφηκε, αλλά, ήδη, το χρονοδιάγραμμα δεν έχει τηρηθεί.

Σε ένδειξη καλής θέλησης, η πλευρά Βαρδινογιάννη δέχτηκε να παραταθεί ο έλεγχος από τις 18 στις 25 Νοεμβρίου και -επίσης- τα χρήματα να μπουν, αντί στις 21, στις 30 Νοεμβρίου.
Αυτές οι αλλαγές έγιναν ύστερα από αίτημα του Παναγιώτη Πετρόπουλου στον δικηγόρο του Τζίγκερ, Λεωνίδα Γεωργόπουλο. Με βάση όρο του MoU, αν δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, η συμφωνία χαλάει, εκτός αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν για κάτι άλλο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την καθυστέρηση, αλλά τώρα προκύπτει ένα άλλο σημαντικό θέμα. Όπως τονίζει η SportDay, σύμφωνα με το MoU «ο υποψήφιος επενδυτής θα καταθέσει την αρχική επένδυση σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά του σε μεγάλη τράπεζα της Ελλάδας και θα παραθέσει διακήρυξη με την επιβεβαίωση της τράπεζας, ότι η αρχική επένδυση θα παραμείνει κλειστή στον λογαριασμό μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αύξηση κεφαλαίου».

Ο Βλάσης Τσάκας χθες έλεγε: «Τα λεφτά θα τα παρουσιάσουμε την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά σε τράπεζα και σε λογαριασμό του πρίγκιπα εκτός Ελλάδας, που θα είναι μπλοκαρισμένα για τον Παναθηναϊκό. Τα λεφτά θα έρθουν στην Ελλάδα μόνο αν αλλάξει ο νόμος και πάρουμε τις μετοχές. Μέχρι να αλλάξει ο νόμος, τα λεφτά δεν έρχονται στην Ελλάδα».

Ουσιαστικά, λοιπόν, πρέπει να αλλάξει και άλλος ένας όρος του MοU, εφόσον η πλευρά του Αλ Σαούντ, όπως ισχυρίζεται ο Τσάκας, δεν παρουσιάσει τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Πλέον, αν αυτό συμβεί, είναι στο χέρι του Γιάννη Βαρδινογιάννη να δεχτεί τα χρήματα να εμφανιστούν σε τράπεζα του εξωτερικού. Πάντως, από το περιβάλλον του, όπως αποκαλύπτει η SportDay, έλεγαν ότι «τις μετοχές του δεν πρόκειται να τις δώσει, αν δεν μπουν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού».

«Ραντεβού για Ροναλντίνιο»

Στην Ελλάδα έρχεται σήμερα (24/11) o αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ασίς, που βρέθηκε χθες στο Μιλάνο για να δει το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν. Στόχος της επίσκεψής του είναι να διερευνήσει τις προθέσεις του Αλ Σαούντ για τον Ροναλντίνιο, εφόσον πάρει τον Παναθηναϊκό.
Σήμερα το βράδυ υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού του Ασίς και του Ανδρέα Δημητρίου με τον Τσάκα και δύο συνεργάτες του Αλ Σαούντ, σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζουν Τσάκας και Δημητρίου.
Ο Δημητρίου, μάλιστα, τόνισε στη SportDay: «Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τον Αλ Σαούντ και τους άλλους επενδυτές που είναι μαζί του και θέλουν να πάρουν τον Παναθηναϊκό. Πλέον μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για τον Ροναλντίνιο. Επικοινώνησε με τον Ασίς ένας από τους Αραβες επενδυτές και επισημοποίησε το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Η προσφορά που έχουν κάνει για τον παίκτη τον καλύπτει. Θα τα πούμε αύριο στην Αθήνα με ανθρώπους του πρίγκιπα».
Σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει η πλευρά Ροναλντίνιο, η προσφορά αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ για τον παίκτη (τα καλύπτει εταιρεία πετρελαίων) για ένα χρόνο και τα 10 εκατ. ευρω που θέλει η Φλαμένγκο (ενημέρωσε ο Ασίς την ομάδα).

Στην Αθήνα η Arboris
Σύμφωνα με πληροφορίες, ξένα στελέχη της Arboris βρέθηκαν στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες και ενημερώθηκαν να είναι σε ετοιμότητα για να φέρουν πρόταση.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου