Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011


AΘΛHTIΣMOΣHμερομηνία δημοσίευσης08-12-11

Η κρίσιμη μέρα του Παναθηναϊκού

Σήμερα τα σπουδαία για τον Παναθηναϊκό και τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, αρκεί να μην υπάρξει νέα αναβολή και να επαληθευθεί η δέσμευση του Βλάση Τσάκα ότι στη διάρκεια της ημέρας θα γίνει γνωστός ο τρόπος που θα κλείσει θετικά η υπόθεση. Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα επιχειρηματία δεν ξεκαθαρίζει αν θα εμφανιστούν σήμερα σε τραπεζικό λογαριασμό και στο όνομα της ΠΑΕ τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές της η οικογένεια Βαρδινογιάννη, τονίζει όμως ότι σήμερα θα ανακοινωθεί το φινάλε αυτής της ιστορίας.
«Δεν ήμουν στο Δ.Σ. για να ξέρω τι είπε ο κ. Γόντικας, αλλά δεν περίμενα να πει και κάτι άλλο. Το είχα πει κι εγώ ότι είμαστε εκπρόθεσμοι και έχουμε ξεπεράσει τις ημερομηνίες. Εξήγησα τους λόγους. Δεν είναι δυνατόν τρεις εκθέσεις μαζί με το evaluation να είναι περίπου 600 σελίδες και να ζητάμε να μεταφραστούν ως διά μαγείας σε μία μέρα. Ναι, υπολογίσαμε λάθος τον χρόνο, ναι, καθυστερούμε. Αλλο όμως το να δημιουργώ εντυπώσεις για το τίποτα, όπως έκανε η ΠΑΕ με την υπόθεση της Arboris», δήλωσε ο κ. Τσάκας στον Sentra FM και πρόσθεσε: «Αφού είμαστε εκπρόθεσμοι, δεν έχουμε εκπληρώσει τους όρους. Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Αύριο θα ανακοινώσουμε το φινάλε της ιστορίας, το πώς κλείνει θετικά για τον Παναθηναϊκό».
- Ενα αιμάτωμα στον δεξιό μηρό καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Γιόσου Σαριέγκι στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Ο Βάσκος έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κουίνσι που έχει ίωση αλλά είναι καλύτερα. Ο Φερέιρα δοκίμασε τον Μαρίνο αντί του Βύντρα, ενώ ενδέχεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα και ο Ρούντολφ αντί του Κλέιτον. Θέση στην αποστολή αναμένεται να έχει και ο Τοτσέ.
http://news.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου