Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

«Ενα καταπράσινο 2012»«Ενα καταπράσινο 2012»


Ευχές για ένα πράσινο


 παντού καινούργιο χρόνο


έστειλε μέσω μηνύματός 


του ο πρόεδρος του


 ερασιτέχνη


 Αχιλλέας Μακρόπουλος.Αναλυτικά το μήνυμα του Μακρόπουλου:
«Φίλες και φίλοι του Παναθηναϊκού A.O,
Η χρονιά που εκπνέει ήταν για ολόκληρη την Ελλάδα πολύ δύσκολη γεμάτη θυσίες σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.
Στιγμές δύσκολες, όμως, πέρασε και περνάει και ο Παναθηναϊκός μας που προσπαθεί να ορθοποδήσει και να καταφέρει να σταθεί αντάξιος της ιστορίας του αλλά και των προσδοκιών του κόσμου του.
Το 2012 ο Σύλλογος πρέπει να αποτελέσει τη διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας, προσφέροντας στιγμές χαράς και περηφάνιας σε κάθε υγιή φίλαθλο!
Το 2012 πρέπει -επίσης- να μετατραπεί σε μια μεγάλη επιδοκιμασία των προσπαθειών όλων των αθλητριών/των μας που θυσιάζουν τα πάντα για να φέρουν διακρίσεις και επιτυχίες στον Παναθηναϊκό μας και κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί μόνο με την στήριξη όλων σας!
Όμως, ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από τη διάδοση του Παναθηναϊκού Οράματος διότι είναι χρέος όλων να προσεγγίσουμε τη νέα γενιά, να τη φέρουμε όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και να την εντάξουμε στις Ακαδημίες μας ώστε να προετοιμάσουμε έτσι ένα λαμπρό «αύριο» για τον Σύλλογο.
Τα προβλήματα για τα οποία παλεύουμε καθημερινά στον Ερασιτέχνη είναι πολλά αλλά μονάχα με τη στήριξη και την ελάχιστη αρωγή ολόκληρου του Παναθηναϊκού κόσμου, η «μάνα του λόχου» έχει ελπίδα να μετατραπεί στο απάνεμο καταφύγιο κάθε φιλάθλου που ονειρεύεται τον αγαπημένο του Σύλλογο Παντοτινό Πρωταθλητή σε όλα τα Σπορ!
Εύχομαι ολόψυχα το 2012 να φέρει υγεία, ευτυχία, γαλήνη και να είναι ένα «καταπράσινο» έτος για όλα τα τμήματα του μεγάλου Συλλόγου μας!
Καλή Χρονιά!
Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο,
Α. Μακρόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου