Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Πιέζουν οι Σαουδάραβες για άμεση ψήφιση του νόμου


Πιέζουν οι Σαουδάραβες για άμεση ψήφιση του νόμου

Πιέζουν οι Σαουδάραβες για άμεση ψήφιση του νόμου
Την άμεση ψήφιση του νόμου Γερουλάνου επιθυμούν οι άνθρωποι του σαουδαραβικού fund και μάλιστα πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Για αυτό το λόγο την Τετάρτη (11/01) υπήρξε σύσκεψη κορυφής ανάμεσα σε εκπροσώπους των επενδυτών και ανθρώπου της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας, για την οποία ενημερώθηκαν και οι επενδυτές στο Ριάντ.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο χρόνος που χρειάζεται για την ψήφιση του νόμου και αποφασίστηκε να ασκηθούν πιέσεις, έτσι ώστε ο συγκεκριμένος νόμος να συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου, το οποίο θα κατατεθεί στην Βουλή την Παρασκευή (13/01), ενώ αν δεν συμβεί αυτό, θα γίνει νέα προσπάθεια για να συμπεριληφθεί στα άλλα δύο πολυνομοσχέδια που θα κατατεθούν την Δευτέρα (16/01) και Τρίτη (17/01).
Όπως αναφέραμε και χθες (11/01), σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω, τότε θα υπάρξει συμφωνία για δέσμευση των χρημάτων, με τους Σαουδάραβες να ασκούν από κοινού διοίκηση, έχοντας σε κομβικό ρόλο τον Αναστάσιο Μπέρετα, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε τον έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για λογαριασμό τους.
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του σαουδαραβικού fund αναμένονται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, για να συναντηθούν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας.
.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου