Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

O Ανδρέας Βγενόπουλος ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και δεν θα τον αφήσει αβοήθητο


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012


O Ανδρέας Βγενόπουλος ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και δεν θα τον αφήσει αβοήθητο

Αναλυτικά οι δηλώσεις της προέδρου των παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού:
Ένα σχόλιο για την όμορφη εκδήλωση...
«Φέτος ήταν η ωραιότερη πίτα που κόψαμε σε αυτά τα τρία χρόνια που διοργανώνουμε την εκδήλωση και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί φέτος ήρθαν πάρα πολλοί αθλητές, οι οποίοι δεν είχαν έρθει τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, είμαι ευχαριστημένη που ήρθαν για πρώτη φορά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος. Είναι η πρώτη φορά που μας τιμούν και τους ευχαριστώ».
Διανύουμε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τον αθλητισμό γενικότερα, όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγωνιούν για το αν θα βγει οικονομικά η χρονιά...
«Μιλάτε για την ΠΑΕ, φαντάζομαι. Θα βγει η χρονιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει η χρονιά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει τη λύση».
Πιστεύετε πως αν χρειαστεί, οι μέτοχοι θα συμβάλλουν οικονομικά;«Ναι. Ήδη υπάρχει κάποιος ο οποίος έκανε την πρόταση του».
Την Κυριακή είδαμε τον κύριο Βγενόπουλο στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει πως ενδιαφέρεται για την ομάδα;
«Νομίζω ότι κανένας μας δεν είχε ποτέ αμφιβολία επ' αυτού. Ο κύριος Βγενόπουλος υπήρξε αθλητής του Παναθηναϊκού, όπως όλοι εμείς εδώ σήμερα και επομένως δεν μπορεί παρά να ενδιαφέρεται».
Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που έχει θέσει για να ενεργοποιηθεί;
Αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Βγενόπουλο, όχι εμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου