Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Οιωνός παραμονής από τον Μακρόπουλο

Από Κώστας Χολίδης


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη:
"Καταρχάς θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη. Να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς, από τους μικρούς αθλητές που δεν μπόρεσα μέχρι σήμερα να βρεθώ περισσότερο κοντά σας.
Θέλω να σας υποσχεθώ ότι στο μέλλον θα δώσω την πρέπουσα προσοχή σε αυτό το τμήμα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί δεν σας γνωρίζω. Δυστυχώς ήθελα να σας μάθω περισσότερο όμως οι πολλές υποχρεώσεις μου δεν μου το επέτρεπαν. Είμαι αδικαιολόγητος και σας ζητώ συγγνώμη. Πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν αυτό το έργο.
Θέλω να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε μια διοίκηση αιρετή. Αυτή η διοίκηση θα μπορεί να βοηθήσει ελεύθερα, χωρίς περισπασμούς και χωρίς δεμένα χέρια από την Πολιτεία. Θα έχουμε άλλες πιο εξελιγμένες καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί κοντά στους νέους και θα δώσει ότι μπορεί περισσότερο.  Θέλω να συγχαρώ όλους τους αρμόδιους που είναι πραγματικά εξαιρετικοί.
Τέλος θέλω να σας ζητήσω ξανά συγγνώμη και να πω στα μικρά παιδιά να δώσουν και τη ζωή τους για αυτό το υπέροχο άθλημα. Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να έχετε υγεία, χαρά, ευτυχία και νίκες".
http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου