Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012


Φερέιρα: "Μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει τα προβλήματα ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να μην παλεύει ο καθένας μόνος του αλλά όλοι 
μαζί.Κεντρικό πρόσωπο στη κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ήταν ο τεχνικός των πράσινων Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος και τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο.
Ο 65χρονος τεχνικός παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο των Παλαίμαχων Βασίλη Κωνσταντίνου και στην σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκομένους εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα η ομάδα θα βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και κάλεσε όλους μαζί να συστρατευθούν ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.
Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε:
"Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και έκπληξη που είμαι εδώ. Ελπίζω και τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει έτσι. Παρότι τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά για την ομάδα όπως είχατε συνηθίσει είμαι σίγουρος ότι η ομάδα με την ιστορία της και την κουλτούρα της μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεπεράσει τα προβλήματα.
Δεν φτάνει να παλεύει ο καθένας μόνος του πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μόνο τότε ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τους στόχους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου