Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζεται ο ΒγενόπουλοςΕτοιμάζεται ο Βγενόπουλος

Ετοιμάζεται ο Βγενόπουλος(Photo: Action Images)
Έτοιμος να βοηθήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό, εφόσον η τιμή της μετοχής πάει στο 0,33€ και ξεκαθαρίσει το θέμα της ΓΗΠΕΛ, εμφανίζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Πριν από μερικές ημέρες ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ είχε ζητήσει τους παραπάνω όρους για να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα στην επιστολή που έστειλε στον Δημήτρη Γόντικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο «Mr MIG» ετοιμάζεται να βάλει σε πρώτη φάση 5-6 εκατ. ευρώ μαζί με άλλους (δύο-τρεις) επιχειρηματίες. Υπενθυμίζεται ότι 5 εκατ. ευρώ χρειάζεται άμεσα ο Παναθηναϊκός για να περάσει τον έλεγχο της UEFA στο τέλος Μαρτίου.

Επίσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι μπορεί να βοηθήσουν και άλλοι μέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ, εκτός από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που έχει αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τους Σαουδάραβες και θα χρειαστεί εσωτερική βοήθεια. Την ίδια ώρα, ο κ. Γόντικας ασκεί πίεση στους υπόλοιπους μετόχους, λέγοντας ότι αν δεν βρεθεί λύση τότε η ομάδα δεν θα παίξει στην Ευρώπη και μπορεί να καταστραφεί οικονομικά τα επόμενα χρόνια.

.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου