Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Γιώργος Βαρδινογιάννης: “Δεν θέλουμε νέους νόμους, απλά εφαρμογή των παλιών”


Αναμφίβολα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στα 21 που ασχολήθηκε με το ελληνικό ποδόσφαιρο βίωσε πολλά επεισόδια στα γήπεδα. Ο “ιστορικός” πρόεδρος του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να αντιμετωπίσουν τη βία στα γήπεδα. Και μόνο αισιόδοξος δεν εμφανίστηκε ότι θα βοηθήσουν…
“Έγινε καινούργιος αθλητικός νόμος… Μα οι παλιοί έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα; Τι να τον κάνουμε τον καινούργιο νόμο όταν δεν εφαρμόζονται αυτά που περιλαμβάνει. Τι μήνυμα στέλνουμε στην νεολαία, όταν μιλάμε επίσημα στο κοινοβούλιο για στημένους αγώνες; Τι θα πει στημένοι αγώνες… Γιατί πέρσι το καλοκαίρι δεν πήγαν κατευθείαν στην Β’ Εθνική, στην Γ’ Εθνική κατευθείαν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες, παρά έγινε κατ’ επιλογή; Εφαρμόστηκε ο νόμος ή σκοπιμότητα των νόμων;” υποστήριξε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έκανε αυτές τις δηλώσεις στο περιθώριο συμποσίου που είχε θέμα το νέο αθλητικό νόμο, αλλά και τα φαινόμενα της Βίας & του Dopping, και το οποίο διοργάνωσαν το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας Αθλητικού Δικαίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου.
Οι διοργανωτές απένειμαν στον Γιώργο Βαρδινογιάννη το βραβείο Απόλλων Νόμιος για την προσφορά του στην εδραίωση του επαγγελματικού αθλητισμού στη χώρα μας.
http://mypanathinaikos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου