Η αυλαία του Τσάκα πέφτει...
Ο Βλάσης Τσάκας στις 19 Σεπτεμβρίου του 2011 έκανε την πρώτη του... εμφάνιση στον Παναθηναϊκό αφού βρέθηκε με ταξί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από τότε έχουν περάσει πολλές μέρες και ακόμα περισσότερες υποσχέσεις από τον φερόμενο ως εκπρόσωπο, αρχικά, Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και πλέον εκπρόσωπο ενός Σαουδαραβικού FUND όπου επικεφαλής είναι ένας... πουθενάς!

Ο Τσάκας της αόρατης επιστολής με πρόταση 220 εκατομμυρίων ευρώ ο Βλάσης μπήκε στην ζωή μας τους τελευταίους έξι μήνες και έκανε ή, καλύτερα είπε πράγματα και θαύματα. Έμενε σε ξενοδοχείο, έκανε συνεχώς ταξίδια στη Σαουδική Αραβία, μοίραζε IPAD, ενώ τώρα έχει γραφείο στο Κολωνάκι αλλά και γραμματέα.

Το GAZZETTA.GR θα προσπαθήσει να κάνει μια αναδρομή στα... χιλιάδες παραμύθια του Βλάση Τσάκα, μιας και από όσα υποσχέθηκε τίποτα δεν έγινε πραγματικότητα... Αρα ως παραμύθια μπορούν να χαρακτηριστούν!
* Ο Βλάσης Τσάκας έκανε μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό αποκτώντας τον Ροναλντίνιο, τον Σικαμπάλα, τον Τζαβέλα, τον Σιόβα, τον Χεγκάζι, τον Βλαχοδήμο, τον Σισέ, τον Γιώργο Σαμαρά και πολλούς άλλους. Μάλιστα, θα έδιωχνε και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και θα έπαιρνε στον πάγκο τον Νίκο Νιόπλια και τον Κριστόφ Βαζέχα.

* Ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ που είναι αρρωστάκι με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε σε Τούμπα, Καραϊσκάκης , στο ΟΑΚΑ με Εργοτέλη, πρόσφερε πριμ για νίκη στο ντέρμπι, αλλά όλα αυτά στο μυαλό του Τσάκα.

*Ο Πρίγκιπας ήταν ο 7ος διάδοχος του θρόνου, αλλά λίγες ώρες μετά μπήκε μέσα στη δεκάδα!

* Ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίστηκε πως η πριγκιπική πλευρά έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με αμερικανική εταιρεία για τον σχεδιασμό του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, καθώς ο Σουλτάν θέλει πολύ μεγάλο τον Παναθηναϊκό .

* Ο Πρίγκιπας ήρθε στην Ελλάδα στις 15 Οκτωβρίου, μετά θα ερχόταν μέχρι τις 2 Οκτωβρίου και στη συνέχεια η ημερομηνία άφιξης του άλλαζε συνεχώς με αποτέλεσμα να μην βρεθεί ποτέ στην χώρα μας.

* Ο Πρίγκιπας μαζί με το επιτελείο του ήρθαν στις 22 Νοεμβρίου, αλλά μετά ο Βλάσης ξύπνησε...

* Στις 24 Νοεμβρίου, στη Γενική Συνέλευση, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα πάει ως νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Ο Πρίγκιπας, εκτός από την ΠΑΕ, θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη και δεν αποκλείεται να θελήσει να κάνει μπάσιμο και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όντας στο πλευρό των Γιαννακόπουλων.

* Υποσχέθηκε πως όποιος τον πάρει μια συγκεκριμένη μέρα (Πέμπτη) θα μιλούσε με τον Ροναλντίνιο...

* Στις 15 Νοεμβρίου, προανήγγειλε τις μεταγραφές των Σικαμπάλα και Γκέντο, τις οποίες χαρακτήρισε κλεισμένες ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και με τον Αιγύπτιο αμυντικό, Χεγκάζι.

* Ελεγε πως έχει μιλήσει με τον Τζίγκερ στο τηλέφωνο και διαψεύστηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη...

* Έψαχνε γενικό αρχηγό που θα είναι ο... σκύλος των αποδυτηρίων και θα βάζει τάξη όποτε χρειαστεί .

* Στις 14 Δεκεμβρίου τελείωσε και η παράταση για να εμφανιστούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ με τον Βλάση Τσάκα να επικαλείται τη γραφειοκρατία ως αιτία για την καθυστέρηση και υποσχέθηκε στους δικηγόρους του κ. Γ. Βαρδινογιάννη πως στις 3 το μεσημέρι θα φτάσει στα χέρια τους το αποδεικτικό για την κατάθεση των 15 εκατ. Ευρώ σε τράπεζα του Λονδίνου.

* Ο Αλ Σαούντ έγινε... εταιρεία με Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες...

* Ο Βλάσης Τσάκας όταν γίνει αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό έταξε πως θα δώσει πέντε εκατομμύρια ευρώ πράσινους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

* Στις 30 Ιανουαρίου ο Βλάσης Τσάκας επιστρέφει! Ο εκπρόσωπος των Αράβων με δήλωσή του τονίζει ότι υπάρχει συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο νόμος πέρασε, αλλά ο Τσάκας έμεινε πίσω...
Ο Βλάσης Τσάκας έλεγε συνεχώς για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί και από την επόμενη μέρα οι Αραβες θα έπαιρναν τον Παναθηναϊκό. Ο νόμος πέρασε, αλλά ο κατά δήλωση ψεύτης έμεινε πίσω όπως και οι υποψήφιοι επενδυτές.

Τελευταία παράσταση...

Στις 15 Φεβρουαρίου υποσχέθηκε πως την Δευτέρα 20 του μηνός θα φανούν τα χρήματα. Ομως, ήταν άνθρακας ο θησαυρός και η ιστορία τελειώνει οριστικά... Μάλιστα, το νέο όνομα Σαουδάραβα επενδυτή που έδωσε δεν υπάρχει ούτε στο GOOGLE!

Για επίλογο θα παρουσιάσουμε μια δήλωση του στις 17 Δεκεμβρίου στη Sportday για όλο το διάστημα που έλεγε ότι σύντομα τελείωνε θετικά η υπόθεση του Αλ Σαούντ: _ Είπα ψέματα! Και σε εσένα. Σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω. Τι να έλεγα δηλαδή; Προσπάθησα να το καλύψω, για να κοιτάξω να βρω άλλες περιπτώσεις Αράβων. Το παραδέχομαι ότι τότε είπα ψέματα. Αυτό πάει, τώρα, πέρασε... !_