Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Θ. Γιαννακόπουλος: "Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε πρίγκιπες"


Προσερχόμενος στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τις διοικητικές εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο.

Οι διοικητικές εξελίξεις ήταν το κεντρικό θέμα των δηλώσεων του Θανάση Γιαννακόπουλου κατά την προσέλευσή του στην κοπή της πρωταχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που διεξάγεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας: 
Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ υποστήριξε: «Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε Πριγκίπισσες, Σεΐχηδες και τέτοια. Η κατάσταση είναι ζοφερή. Είναι πολύ δύσκολη. Παρά όμως τις αντιξοότητες που υπάρχουν, στον αγωνιστικό τομέα πάμε πολύ καλά. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι οξύμωρο οτι πηγαίνουμε καλά στον αγωνιστικό τομέα και όχι διοικητικά».
Όσον αφορά το τμήμα του μπάσκετ, είπε:
«Ο Παναθηναϊκός όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια πρέπει να σηκώνει τις κούπες».
Στην διάρκεια της βραδιάς και την ώρα που πήγε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος λέγοντας: "Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς όλων των τμημάτων αλλά με θλίβει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο σύλλογος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου