Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Η πίτα του Ερασιτέχνη ΠαναθηναϊκούΣε άριστο  κλίμα , με συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με την συμμετοχή πρωταθλητών,παραγόντων,αθλητών όλων των τμήματων και εκπροσώπων της Ε.Ο.Α,Προέδρων των Ομοσπονδιών και του Κοινοβουλίου.
Παλιές δόξες του ΄΄τριφυλιού΄΄όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης και η Μαίρη Λομβάρδου Πρόεδρος των Παλαιμάχων αθλητων του Παναθηνα'ι'κού.
Του Προέδρου της Π.Ε.Φ.Α Λεωνίδα Μαλακατέ.
Εκ μέρους της Π.Α.Ε ο Γιώργος Λιβέρης και ο Στράτος Σωπήλης. 
 Ο τ.υπουργός ,Βουλευτής Προκόπης Παυλόπουλος.


O Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος επικεφαλής του Δ.Σ  απεύθυνε κάλεσμα για βοήθεια . Παράλληλα τα αθλητικά στελέχη , οι προπονητές και οι αθλητές κάθε τμήματος έδειξαν αποφασισμένοι  να αγωνισθούν συνεχίζοντας την άνω των 100 ετών ιστορική πορεία του συλλόγου.

 Ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος:
"Θέλω να σας καλωσορίσω στην εκδήλωση. Εύχομαι και του χρόνου να έχουμε τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε μια ανάλογη εκδήλωση του χρόνου.
Δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα που υπάρχουν. Θα ήθελα να αναφερθώ στους παρευρισκομένους. Τους αγαπημένους μου συνεργάτες. Όλους αυτούς με τους οποίους προσπαθήσαμε να φέρουμε στον Παναθηναϊκό τις παλιές δόξες. Δυστυχώς παρ' όλες τις προσπάθειές μας δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ.
Με τη σημερινή παρουσία σας μας τονώσατε και πήραμε καινούριο θάρρος για να συνεχίσουμε, δεν έχει σημασία υπό ποία προεδρία και να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας. Είχα υποσχεθεί πως θα κάνω έναν σύντομο απολογισμό αλλά μετά από προσωπικές μου σκέψεις και την εξουσιοδότηση που μου έδωσε το Δ.Σ. για τις εκλογές αποφάσισα να μην το κάνω.
Κουραστήκαμε πολύ με το Πρωτοδικείο. Ο ταπεινός εγώ είχα αντιρρήσεις αλλά δεν εισακούστηκα. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κινδυνεύει ζητάμε την υποστήριξή σας την φιλική. Όχι από τη διαχείριση την φετινή. Κινδυνεύουμε από τις συσσώρευση των χρεών παρελθόντων ετών. Βοηθήστε μας. Συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας.
Δεν ξέρω αν θα είμαι νέος πρόεδρος αλλά θα εξακολουθήσω να συνεισφέρω με τις δυνάμεις μου. Δεν θέλω να σας πω περισσότερα. Θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους μου. Αγωνιστήκαμε πολύ σκληρά, αλλά δεν είχαμε καμία ανταπόκριση. Ομιλώ για Παναθηναϊκούς. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Οι Παναθηναϊκοί που έχουν δικαιώματα αλλά και όσοι δεν έχουν θα μπουν στη Γενική Συνέλευση για να μπορέσουν να ακούσουν τι έχει γίνει.
Από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου και από τότε μέχρι σήμερα αγωνιστήκαμε πάρα πολύ σκληρά. Μπορείτε να δείτε τα τμήματα του μπάσκετ γυναικών, του βόλεϊ γυναικών, του πόλο. Για το τμήμα του βόλεϊ ανδρών αν και προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε.
Θέλουμε να ενισχύσουμε τις ακαδημίες μας. Υπάρχουν πολλοί που μας έδωσαν βοήθεια. Πρώτος και καλύτερος ο Σύλλογος των παλαιμάχων.
Κλείνοντας θέλω να σας ζητήσω και πάλι τη βοήθειά σας. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει και οι προσφυγές είναι καθημερινές. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και σας εύχομαι καλή χρονιά".


Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)Η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (photos)

Οι βραβεύσεις
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση βραβεύτηκε ο  Παύλος Γιαννακόπουλος, το βραβείο του οποίου παρέλαβε ο Βασίλης Πιστιόλης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός και η παλιά αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών, Χρύσα Στάμου Ζαχαρία.
Τα φλουριά
Ο Νίκος Στελάτος κέρδισε το φλουρί από το τμήμα του πόλο, από το γυναικείο μπάσκετ η Κατερίνα Σπαθάρη, από το γυναικείο βόλεϊ η Έλενα Χριστοδούλου, από το ανδρικό βόλεϊ ο Νίκος Αγγελόπουλος, από τα βαρέα σπορ ο Χαράλαμπος Σβινέλης και από τον στίβο το προπονητικό τιμ.
Από το Δ.Σ το φλουρί κέρδισε ο Θόδωρος Συνοδινός.
Φωτορεπορτάζ: 
6/1
7/12
11/1
 •  
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
  Συντάκτης:  Έφη Χρυσανθοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου