Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Παραιτήσεις και «μπλοκάρισμα»! Παρασκευή, 23-03-2012 17:16 Το πραξικόπημα και η διάλυση του Δ.Σ είχε ως αποτέλεσμα ο Βγενόπουλος να ζητήσει να μπλοκαριστούν τα λεφτά του!Αποσύρουν τα δάνεια Πολέμης-Βασιλάκης!Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και τα μέλη Βαρδινογιάννη παραιτήθηκαν! Τζήμας, Λουμίδης και Χατζηνικολάου δήλωσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους και παρά τις νουθεσίες των υπολοίπων να παραμείνουν δεν έκαναν πίσω! Στη συνέχεια και από την στιγμή που το Δ.Σ έφτασε τα 10 από τα 13 μέλη και δεν μπορούσε να πάρει την παραμικρή απόφαση παραιτήθηκαν και οι υπόλοιποι εκτός από τους Δομάζο και Κωνσταντίνου.
Όταν το Δ.Σ επί της ουσίας... διαλύθηκε, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη συνεδρίαση και όντας σε ανοιχτή ακρόαση τόνισε πως: «Με την επιστολή μου στον Γόντικα είχα ξεκαθαρίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα σε αυτό το Δ.Σ και με τον Γόντικα πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται το Δ.Σ και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πως και το που θα διατεθούν τα χρήματα αυτά δεν θέλω να χρησιμοποιηθούν»!
Παράλληλα, το τραγικό σκηνικό της σημερινής συνεδρίασης ολοκλήρωσαν οι αποφάσεις των Πολέμη και Βασιλάκη να αποσύρουν τα δάνεια των 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα! Όλα αυτά την ώρα που ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα από την αγχόνη της ΟΥΕΦΑ...
leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου