Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Προεδρική στήριξη και απονομές στις Ακαδημίες πόλο του Παναθηναϊκού

28 Μαρ. 2012 15:03 Από Κώστας Χολίδης
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών πόλο του Παναθηναϊκού με τους Αχιλλέα Μακρόπουλο, Τάκη Μαλακατέ και Νίκο Πλυτά να βρίσκονται κοντά στους μικρούς αθλητές του Τριφυλλιού.Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26/3 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ το τριήμερο εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών πόλο του Παναθηναϊκού, με τη συμμετοχή 60 μικρών αθλητών χωρισμένων σε 4 ομάδες  («ξιφίες», «καρχαρίες», «πιράνχας», και «δελφίνια»).

Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο γενικός αρχηγός Τάκης Μαλακατές και ο έφορος υγρού στίβου Ν. Πλυτάς βρέθηκαν την τελευταία μέρα στο ΟΑΚΑ καμάρωσαν τους λιλιπούτειους «πράσινους», τους βράβευσαν και μοίρασαν συγχαρητήρια στους υπευθύνους για την εξαιρετική  δουλειά που κάνουν στις Ακαδημίες.
Ο κ. Μακρόπουλος κρατώντας τη υπόσχεσή του ότι θα είναι στο πλευρό των τμημάτων υποδομών του Τριφυλλιού ήταν ενθουσιασμένος έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές, τους υπευθύνους των τμημάτων, τους γονείς, και φυσικά τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, τους οποίους αγκάλιασε έναν-έναν και τους βράβευσε με την απονομή χρυσού μεταλλίου. Αξίζει να αναφερθεί για ακόμα μια φορά ότι η υποδομή και ανάπτυξη που έχει συντελεστεί στα τμήματα υγρού στίβου του ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.
Με 19 προπονητές σε 3 αθλήματα.

ΠΟΛΟ (ακαδημία, μίνι παίδες, παίδες, έφηβοι και νέοι άνδρες)

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (αρχάρια, εκμάθηση, δελφίνια, επίλεκτα, προαγωνιστική, αγωνιστική, πρόγραμμα κοινού και baby swimming)

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ακαδημία και αγωνιστικό) συνθέτουν ένα τεράστιο συγκρότημα με 15 διαφορετικά τμήματα, που κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μπορεί να εμπιστευτεί τα παιδιά του ή ακόμα να αθληθεί ο ίδιος. Είναι φανερό πλέον ότι ο «πράσινος» Υγρός Στίβος κάνει την αντεπίθεσή του και θα φέρει το Τριφύλλι πολύ σύντομα στην κορυφή σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
***Πληροφορίες για τα τμήματα του ΟΑΚΑ στα τηλ. 6986-321457 begin_of_the_skype_highlighting            6986-321457      end_of_the_skype_highlighting και  6979-090941 begin_of_the_skype_highlighting            6979-090941      end_of_the_skype_highlighting, και στην γραμματεία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο ΟΑΚΑ καθημερινά 3.30 - 9.00μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου