Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Η κίνηση του Βγενόπουλου και το "παρών" στη Γενική Συνέλευση


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος προσπαθεί να πάει όσο πιο "ενωμένος" ο Παναθηναϊκός στην Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου στην οποία όπως αφήνει να διαρρέεται θα δώσει και το παρών.

Η κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου να στείλει επιστολή στο Δ.Σ. με την οποία ζητάει την βράβευση του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξάφνιασε πολλούς.
Όχι φυσικά γιατί δεν το αξίζουν αυτοί οι δύο μεγάλοι παράγοντες των πράσινων αλλά γιατί ο "Mr MIG" είναι γεγονός πως εδώ και ένα χρόνο δεν είχε και τη καλύτερη δυνατή σχέση με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν είναι τυχαίο ότι πίσω από τις κάμερες πολλές μπηχτές είχαν ειπωθεί είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά.
Με αυτή του την κίνηση όμως ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 9ης Μαρτίου κάνει ουσιαστικά ένα άνοιγμα στους αδερφούς Γιαννακόπουλους θέλοντας ο Παναθηναϊκός να πάει την επόμενη εβδομάδα στην Γ.Σ. όσο το δυνατόν πιο "ενωμένος".
Από τη στιγμή που έχει την στήριξη του Πολέμη και του Πατέρα εάν πείσει τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο να βάλουν και αυτοί λεφτά στη νέα Α.Μ.Κ. και να δηλώσουν και αυτοί παρών τότε όλοι ουσιαστικά οι μεγάλοι μέτοχοι πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα έχουν βάλει λεφτά σε μια καθοριστική στιγμή για τους πράσινους.
Θα δώσει το παρών στη Γ.Σ.
Από εκεί και πέρα πρόθεση του Ανδρέα Βγεννόπουλου όπως διαρρέεται από στενούς του συνεργάτες είναι να δώσει το παρών ο ίδιος, χωρίς κάποιων δικηγόρο, στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου.
Κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ στο παρελθόν, εκτός από την πρώτη Γενική Συνέλευση της πολυμετοχικότητας. Φυσικά η παρουσία του, αν γίνει πράξη, θα δώσει άλλη οντότητα στις κινήσεις που κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της πράσινης ΠΑΕ και την έξοδο από το οικονομικό αδιέξοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου