Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Άρχισε η εξόφληση στον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 14 Μάρ 2012 07:46 


Ο Γόντικας σπεύδει να καλύψει τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού με τα χρήματα που μαζεύτηκαν από Βγενόπουλο και Πολέμη και φτιάχνει το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των ποδοσφαιριστών. 
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 1.678.969 ευρώ (όσα δηλαδή αναλογούν στο ποσοστό του) και την Τρίτη ο Αδαμάντιος Πολέμης κατέβαλε 260.000 ευρώ, και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει τα υπόλοιπα 740.000 ευρώ που συμπληρώνουν το 1 εκ. ευρώ που έχει δεσμευτεί να βάλει στο ταμείο του Τριφυλλιού, μέσω χορηγιών καθώς δεν επιθυμεί να αυξήσει να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ.
Έτσι, ο Δημήτρης Γόντικας και οι συνεργάτες του κινούνται για την εξόφληση των παικτών, του τεχνικού τιμ, κάποιων μάνατζερ και άλλων πιστωτών ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού και να αποφύγει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία από την UEFA.


Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του 2012 υπολογίζονται σε 8.955.000 ευρώ, επομένως απομένουν περίπου 7 εκ. ευρώ για να αποφύγουν την τιμωρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται επαφή του προέδρου του Παναθηναϊκού με τους παίκτες για το χρονοδιάγραμμα της πλήρους αποπληρωμής των οφειλών τους, και αν συμφωνήσουν όλοι τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.
Τέλος, σημειώνεται πως ο Βγενόπουλος δεν έχει πρόθεση να ασχοληθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά διαμηνύει πως έβαλε τα χρήματα για να βοηθήσει τον σύλλογο και όχι να αυξήσει το ποσοστό του, ενώ επιμένει να θέλει εγγυήσεις από τον Τζίγγερ για το θέμα της ΓΗΠΕΛ ώστε να βάλει κι άλλα χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να την βοηθήσει να βγει από το αδιέξοδο. Σύμφωνα με κάποιες φήμες, για τον ίδιο λόγο διστάζουν και άλλοι επιχειρηματίες να βάλουν χρήματα, όπως οι Ζολώτας και Αλαφούζος. 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου