Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Παρών στη Γ.Σ!Ειλημμένη απόφαση για τον Ανδρέα Βγενόπουλο η παρουσία του στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου. Ενδείξεις για συμμετοχή και του Νικόλα Πατέρα στην ΑΜΚ, τι ισχύει για το πλαφόν.

Πιο ζεστός από ποτέ εμφανίζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στη Γ.Σ της 9ης Μαρτίου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο σημαντική θεωρεί την συγκεκριμένη συνέλευση.

 Ο «Βγενό» θα παραστεί, λοιπόν, και είναι λογικό να ζητήσει εξηγήσεις για την ΓΗΠΕΛ από τους εκπροσώπους του Τζίγγερ, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δηλώνει πως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τη... χάρη στους υπόλοιπους και να δώσει το παρών, ώστε να αναλύσει τι πήγε στραβά στο πρότζεκτ του Βοτανικού, το οποίο ο ίδιος είχε αναλάβει.
Θετικές ενδείξεις από Πατέρα
Από κει και πέρα, ο Βγενόπουλος συνεχίζει τις επαφές με τους μετόχους του 2008. Στο μυαλό του «mr.Mig» είναι η ενότητα ανάμεσα στους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο να βγει από αυτή την δύσκολη καμπή. Είναι σε ανοιχτή γραμμή με όλους και εισπράττει θετικά μηνύματα.
Ένα από αυτά προέρχεται και από την πλευρά του Νικόλα Πατέρα. Ο πρόεδρος του νταμπλ του 2010 του έχει διαμηνύσει πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει αρκεί οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν να ανταποκρίνονται στην ομόνοια και την υγεία που θέλει να έχει η ομάδα. Το πρόβλημα του Πατέρα φυσικά και δεν είναι τα χρήματα αλλά όπως προαναφέραμε το περιβάλλον, στο οποίο θα κληθεί να συνεισφέρει.
Κανένα πρόβλημα με το πλαφόν
Τέλος, και όσον αφορά το πλαφόν που παρουσιάστηκε από κάποιους ως... δικαιολογία καθυστέρησης για την ΑΜΚ η αλήθεια είναι πως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Τα χρήματα μπορούν να μπουν κανονικά στην ομάδα από τις 9 Μαρτίου και μετά και η μόνη καθυστέρηση έχει να κάνει με το «κλείσιμο» της αύξησης και την μετοχοποίηση των χρημάτων. 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου