Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Δραματικές οι εξελίξεις στην ΠΑΕ...


«Στα πρόθυρα διάλυσης»

Παρασκευή, 23-03-2012 15:55
Δραματικές οι εξελίξεις στην ΠΑΕ, με τον Θανάση να τονίζει πως η ομάδα είναι στα πρόθυρα διάλυσης. Παραιτήσεις από τα «μέλη Βαρδινογιάννη».


Δραματικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αυτό επιβεβαιώθηκε διά στόματος Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από το ΔΣ έβαλλε κατά αυτών που υπέβαλλαν την παραίτησή τους και εκείνων που πήραν πίσω τα χρήματά τους. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μάλιστα, τόνισε πως το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης!
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη που παραιτήθηκαν πρόκειται για μέλη της επιρροής Βαρδινογιάννη και είναι οι Λουμίδης, Τζήμας και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χατζηνικολάου.
Αναλυτικά ο Γιαννακόπουλος τόνισε:

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Μέσα άκουσα πράγματα ανύκουστα και δεν μπορώ σαν Παναθηναϊκός να πιστέψω ότι η ομάδα θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Αλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν πίσω τα λεφτά τους και κανένας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση!
Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν γίνεται οι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται Παναθηναϊκοί στο τέλος να αποδεικνύονται... Παναθηναϊκάρες και να παραιτούνται ή να παίρνουν πίσω τα λεφτά τους. Τι τους ήρθε; Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και αποφάσισαν να παραιτηθούν; Αλλοι πήραν πίσω τα λεφτά τους μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τα επεισόδια και άλλοι παραιτήθηκαν για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά.
Δεν κάνω τον ξερόλα, ούτε τον καλό Παναθηναϊκό, αλλά μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Να τους ζητήσετε εσείς τον λόγο που παραιτήθηκαν. Μου θυμίζει την ιστορία με το καράβι που βουλιάζει και τα ποντίκια που φεύγουν».
.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου