Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

«Η Λεωφόρος ανήκει μόνο στον ΠΑΟ»


Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Το «Goal» επικοινώνησε χθες µε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισµούς και τους ισχυρισµούς του δήµου, τονίζοντας πως το θέµα έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι.«Η Λεωφόρος ανήκει μόνο στον ΠΑΟ»
«Αυτά τα πράγµατα ειλικρινά είναι ακατανόητα. Ο Ερασιτέχνης έχει χειριστεί πολύ προσεκτικά το όλο ζήτηµα µε τοπογράφο τον κ. Γιώργο Λαδόπουλο, ο οποίος είχε αναλάβει όλες τις επαφές µε τις πλευρές του δήµου Αθηναίων και του κ. Βωβού για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.Δώσαµε µεγάλη µάχη για να συµφωνηθεί να παραδώσουµε τη Λεωφόρο µόνο όταν αποπερατωθεί το έργο των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό. Και τώρα κάποιοι προσπαθούν µε ασύστολα ψεύδη να πιέσουν τον Ερασιτέχνη να υπογράψει νέα σύµβαση µε το δήµο.

Είναι δυνατόν να αµφισβητούν το αν ανήκει ή όχι η Λεωφόρος σε εµάς; Υπάρχουν δεκάδες στοιχεία και ντοκουµέντα που δείχνουν ότι εδώ και 9 δεκαετίες ανήκει στον ΠΑΟ. Οσα υποστηρίζουν ορισµένοι, που προσπαθούν να κάνουν τη νύχτα µέρα και τη µέρα νύχτα, είναι τουλάχιστον αστεία. Εχω ήδη αναθέσει το θέµα σε δικηγόρους και κάποιοι θα φάνε τα µούτρα τους...».
Από το περιβάλλον Βαρδινογιάννη αυτό που λεγόταν χθες (µετά τον θόρυβο που σηκώθηκε γύρω από την κυριότητα της Λεωφόρου) είναι πως η «επίθεση» από την πλευρά του δήµου προς τον Ερασιτέχνη δεν έχει καµία ουσία και ουσιαστικά αποτελεί ένα µέτρο πίεσης από πρόσωπα εντός της δηµοτικής αρχής, που θέλουν να εκµεταλλευτούν την κατάσταση στον σύλλογο για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους στο θέµα του Βοτανικού.

Τονιζόταν, δε, πως ακόµη κι αυτή η άνευ ουσίας «επίθεση» επιβεβαιώνει τις θέσεις που ανέφερε το προηγούµενο διάστηµα. Πως δηλαδή «η ΠΑΕ και η ΓΗΠΕΛ σαν εκµισθώτρια ενός χώρου που ανήκει σε άλλον (Ερασιτέχνη) δεν έχει υποχρεώσεις για το τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει εκεί. Τα κλειδιά της Διπλής Ανάπλασης από πλευράς Παναθηναϊκού τα κρατάει ο Ερασιτέχνης και όχι η ΠΑΕ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου